Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barletta1979 ac milanoi
ASSURDO Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 18.5
uitmuntend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda passt de bal in één keer door. Ciapała rent richting de bal. Ciapała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 1:0

3e minuut.
Daar is Allamano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ticona verovert de bal door een tackle van achteren. Ticona speelt de bal door. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ticona met een sublieme pass. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała speelt de bal door. Buda is nu in balbezit. Buda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Buda rent richting de bal. Antosiewicz rent richting de bal. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... Bonomini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 2:0

8e minuut.
Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaghue onderschept slim de pass. Donaghue passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Antosiewicz de bal. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Tartarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tartarelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Donaghue met een snelle inworp. Buda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ciapała rent richting de bal. Ciapała passt de bal met de wreef. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... Pizzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 3:0

14e minuut.
Klungelig pakt Ciapała de bal. Ciapała geeft de bal voor. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda draait met de bal, schiet en ... Pizzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 4:0

19e minuut.
Ticona passt de bal zonder na te denken. Donaghue rent richting de bal. Donaghue speelt de bal door. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Carloni kopt de bal weg. Łyko rent richting de bal. Łyko geeft een lange en hoge pass. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz schiet op doel. Pizzi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ticona geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Antosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Bonomini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pizzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 5:0

22e minuut.
Falešník is nu in balbezit. Falešník passt de bal in één keer door. Bresci heeft problemen om de bal te vangen. Buda rent richting de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ticona speelt de bal door. Ciapała rent richting de bal. Antosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Antosiewicz de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 6:0

26e minuut.
Buda is nu in balbezit. Buda schiet op doel. Bonomini probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ticona geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pizzi met een sublieme pass. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko met een sublieme pass. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 7:0

29e minuut.
Jędrychowski passt de bal zonder na te denken. Ticona rent richting de bal. Ticona met een sublieme pass. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Falešník geeft een lange en hoge pass. Łyko kopt de bal weg. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Demartini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 8:0

31e minuut.
Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała geeft een hoge lob. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 9:0

33e minuut.
Biaggi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko passt de bal in één keer door. Ciapała rent richting de bal. Ciapała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jędrychowski rent richting de bal. Jędrychowski geeft een lange en hoge pass. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 10:0

43e minuut.
Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała probeert naar een medespeler te passen. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz schiet op doel. Pizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 11:0

43e minuut.
Biaggi speelt de bal door. Caicco rent richting de bal. Buda is nu in balbezit. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 10%, ac milanoi 90%.
Barletta1979 - ac milanoi 11:0

49e minuut.
Donaghue passt de bal met de wreef. Ciapała rent richting de bal. Klungelig pakt Ciapała de bal. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 12:0

50e minuut.
Ciapała rent richting de bal. Ticona met een sublieme pass. Demartini heeft problemen om de bal te vangen. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Demartini probeert de bal aan de voet te houden. Ticona is nu in balbezit. Ticona speelt de bal door. Daar is Ciapała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ticona geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Donaghue speelt de bal door. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko geeft een hoge lob. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jędrychowski onderschept slim de pass. Jędrychowski geeft een lange en hoge pass. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz schiet op doel. Pizzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 13:0

66e minuut.
Jędrychowski geeft een lange en hoge pass. Antosiewicz speelt de bal door. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. Pizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 14:0

69e minuut.
Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko rent richting de bal. Łyko passt de bal met de wreef. Ciapała rent richting de bal. Ciapała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 15:0

73e minuut.
Łyko is nu in balbezit. Łyko passt de bal in één keer door. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 16:0

74e minuut.
Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaghue onderschept slim de pass. Donaghue passt de bal met de wreef. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 17:0

76e minuut.
Łyko kopt de bal weg. Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda passt de bal in één keer door. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 18:0

77e minuut.
Łyko passt de bal zonder na te denken. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała probeert naar een medespeler te passen. Ticona is nu in balbezit. Ticona passt de bal zonder na te denken. Pizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Łyko passt de bal in één keer door. Donaghue probeert naar een medespeler te passen. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... Pizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 19:0

81e minuut.
Antosiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jerzak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Demartini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogierman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Pizzi met een harde bal richting middenveld. Łyko kopt de bal weg. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap. Pizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Demartini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ticona met een snelle inworp. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 20:0

85e minuut.
Bresci passt de bal met de wreef. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda passt de bal zonder na te denken. Jerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - ac milanoi 21:0

87e minuut.
Klungelig pakt Buda de bal. Bonomini rent richting de bal. Jerzak rent richting de bal. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Carloni kopt de bal weg. Łyko probeert naar een medespeler te passen. Demartini probeert naar een medespeler te passen. Jerzak rent richting de bal. Jerzak draait met de bal, schiet en ... Pizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 15%, ac milanoi 85%.
Barletta1979 - ac milanoi 21:0