Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuordileone AdChi
451 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 20.8
wonderbaarlijk Schieten waardeloos
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Pipar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caravela rent richting de bal. Caravela passt de bal zonder na te denken. Baotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baotić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - AdChi 1:0

7e minuut.
Ciupitu geeft een hoge lob. Chipa kopt de bal weg. Baotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baotić haalt uit met een fantastische trap. Gerardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - AdChi 2:0

9e minuut.
Carone rent richting de bal. Caporaloni verovert de bal door een tackle van achteren. Caporaloni passt de bal in één keer door. Baotić is nu in balbezit. Baotić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - AdChi 3:0

23e minuut.
Chipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty met een sublieme pass. Baotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baotić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - AdChi 4:0

27e minuut.
Baotić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krejčiřík de bal. Krejčiřík passt de bal in één keer door. Baotić is nu in balbezit. Baotić haalt uit met een fantastische trap. Gerardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Baotić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avesti. Baotić raakt geblesseerd tijdens het duel. Agebäck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baotić heeft problemen om de bal te vangen. Baotić haalt uit met een fantastische trap. Gerardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Baotić haalt uit met een fantastische trap. Avesti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caravela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baotić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - AdChi 5:0

39e minuut.
Caporaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporaloni passt de bal in één keer door. Baotić is nu in balbezit. Baotić schiet op doel. Gerardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - AdChi 6:0

44e minuut.
Ciupitu passt de bal met de wreef. Caporaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporaloni passt de bal zonder na te denken. Baotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baotić draait met de bal, schiet en ... Gerardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuordileone 29%, AdChi 71%.
Cuordileone - AdChi 6:0

49e minuut.
Krejčiřík verovert de bal door een tackle van achteren. Krejčiřík passt de bal met de wreef. Karniszowaty met een sublieme pass. Baotić rent richting de bal. Baotić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Agebäck met een sublieme pass. Caporaloni rent richting de bal. Caporaloni probeert naar een medespeler te passen. Baotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baotić haalt uit met een fantastische trap. Gerardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - AdChi 7:0

63e minuut.
Caravela speelt de bal door. Baotić rent richting de bal. Zan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baotić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baotić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - AdChi 8:0

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karniszowaty zal de hoekschop nemen. Baotić is nu in balbezit. Baotić haalt uit met een fantastische trap. Gerardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - AdChi 9:0

67e minuut.
Krejčiřík speelt de bal door. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu geeft de bal voor. Baotić kan de bal niet met de borst controleren. Baotić draait met de bal, schiet en ... Gerardi bokst de bal weg.

69e minuut.
Krejčiřík passt de bal zonder na te denken. Daar is Karniszowaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karniszowaty geeft de bal voor. Baotić is nu in balbezit. Baotić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - AdChi 10:0

73e minuut.
Caporaloni met een sublieme pass. Baotić rent richting de bal. Krejčiřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Baotić is nu in balbezit. Baotić haalt uit met een fantastische trap. Gerardi bokst de bal weg.

75e minuut.
Chipa is nu in balbezit. Krejčiřík is nu in balbezit. Krejčiřík geeft een lange en hoge pass. Baotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baotić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - AdChi 11:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caravela met de inworp. Caporaloni rent richting de bal. Caporaloni geeft een hoge lob. Baotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Baotić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - AdChi 12:0

83e minuut.
Baotić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Avesti de bal onder controle te krijgen. Caravela geeft een lange en hoge pass. Baotić is nu in balbezit. Baotić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zan geeft een hoge lob. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck geeft de bal voor. Baotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baotić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuordileone 31%, AdChi 69%.
Cuordileone - AdChi 12:0