Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
calcio spettacolo Grottaglie Calcio
4-3-3 magic Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 22.1
weak Schieten weak
excellent Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Metea speelt de bal door. Krasicki heeft problemen om de bal te vangen. Patalan speelt de bal door. Klungelig pakt Lombroso de bal. Lombroso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lombroso is nu in balbezit. Lombroso passt de bal in één keer door. Krasicki rent richting de bal. Krasicki schiet op doel. Bacci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Grottaglie Calcio 1:0

9e minuut.
Kljajević speelt de bal door. Lombroso rent richting de bal. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Grottaglie Calcio 2:0

12e minuut.
Ramaioli geeft een lange en hoge pass. Metea geeft een lange en hoge pass. Latufara heeft problemen om de bal te vangen. Krasicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasicki schiet op doel. Bacci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Lombroso de bal onder controle te krijgen. Krasicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasicki schiet op doel. Bacci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Testorio verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Latufara trapt de bal weg. Waleński met een sublieme pass. Kljajević met een sublieme pass. Lombroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombroso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciemerych is nu in balbezit. Ciemerych draait met de bal, schiet en ... Bacci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Grottaglie Calcio 3:0

21e minuut.
Kljajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajević passt de bal met de wreef. Daar is Ramaioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombroso is nu in balbezit. Lombroso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bacci trapt de bal weg. Patalan kopt de bal weg. Daar is Ciemerych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciemerych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Grottaglie Calcio 4:0

32e minuut.
Kljajević geeft een hoge lob. Ciemerych kopt de bal weg. Daar is Lombroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patalan rent richting de bal. Patalan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Lombroso de bal. Waleński rent richting de bal. Waleński passt de bal met de wreef. Krasicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasicki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Grottaglie Calcio 5:0

35e minuut.
Testorio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waleński met de inworp. Patalan geeft een lange en hoge pass. Lombroso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ciemerych is nu in balbezit. Ciemerych passt de bal in één keer door. Waleński speelt de bal door. Lombroso is nu in balbezit. Lombroso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calcio spettacolo 17%, Grottaglie Calcio 83%.
calcio spettacolo - Grottaglie Calcio 5:0

46e minuut.
Patalan passt de bal zonder na te denken. Kljajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajević met een sublieme pass. Krasicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Waleński geeft een lange en hoge pass. Kljajević heeft problemen om de bal te vangen. Kljajević passt de bal in één keer door. Lombroso is nu in balbezit. Lombroso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Patalan is nu in balbezit. Calatabiano rent richting de bal. Calatabiano passt de bal met de wreef. Lombroso is nu in balbezit. Lombroso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Krasicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kljajević de bal. Kljajević geeft een hoge lob. Ciemerych heeft problemen om de bal te vangen. Ciemerych schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Grottaglie Calcio 6:0

63e minuut.
Lombroso is nu in balbezit. Lombroso passt de bal zonder na te denken. Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych schiet op doel. Bacci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Grottaglie Calcio 7:0

65e minuut.
Krasicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan geeft de bal voor. Testorio kopt de bal weg. Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Grottaglie Calcio 8:0

70e minuut.
Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajević rent richting de bal. Kljajević passt de bal in één keer door. Lombroso is nu in balbezit. Lombroso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Grottaglie Calcio 9:0

72e minuut.
Latufara speelt de bal door. Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych passt de bal zonder na te denken. Lombroso heeft problemen om de bal te vangen. Lombroso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Latufara geeft een hoge lob. Waleński rent richting de bal. Waleński probeert naar een medespeler te passen. Krasicki is nu in balbezit. Krasicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Grottaglie Calcio 10:0

78e minuut.
Gadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piava verovert de bal door een tackle van achteren. Waleński is nu in balbezit. Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych draait met de bal, schiet en ... Bacci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Krasicki passt de bal zonder na te denken. Patalan rent richting de bal. Patalan passt de bal met de wreef. Lombroso is nu in balbezit. Lombroso draait met de bal, schiet en ... Bacci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Grottaglie Calcio 11:0

81e minuut.
Gadda rent richting de bal. Piava verovert de bal door een tackle van achteren. Piava passt de bal met de wreef. Lombroso is nu in balbezit. Lombroso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleński geeft een lange en hoge pass. Acierno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krasicki rent richting de bal. Krasicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Piava neemt vlug de vrije trap. Testorio kopt de bal weg. Patalan probeert naar een medespeler te passen. Lombroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombroso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calcio spettacolo 8%, Grottaglie Calcio 92%.
calcio spettacolo - Grottaglie Calcio 11:0