Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locus Jani Sardegna FC
4-3-1-2 stretto Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten poor
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Hamdan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdan probeert naar een medespeler te passen. Martire bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez is nu in balbezit. Diez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Negrilă is nu in balbezit. Negrilă passt de bal met de wreef. Martire rent richting de bal. Salenko verovert de bal door een tackle van achteren. Salenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Martire geeft de bal voor. Inworp. Hamdan met de inworp. Dimino is nu in balbezit. Dimino geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Martire de bal. Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko haalt uit met een fantastische trap. Martire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locus Jani - Sardegna FC 1:0

11e minuut.
Hamdan probeert naar een medespeler te passen. Diez rent richting de bal. Diez passt de bal zonder na te denken. Salenko rent richting de bal. Salenko draait met de bal, schiet en ... Annunziato bokst de bal weg.

20e minuut.
Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannito onderschept slim de pass. Hamdan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdan met een sublieme pass. Dimino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan speelt de bal door. Salenko is nu in balbezit. Salenko haalt uit met een fantastische trap. Annunziato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Dimino passt de bal in één keer door. Diez heeft problemen om de bal te vangen. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan schiet op doel. Omacini heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Diez is nu in balbezit. Salenko is nu in balbezit. Hamdan rent richting de bal. Hamdan draait met de bal, schiet en ... Annunziato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locus Jani - Sardegna FC 2:0

37e minuut.
Omacini heeft problemen om de bal te vangen. Omacini geeft de bal voor. Diez met een sublieme pass. Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locus Jani - Sardegna FC 3:0

41e minuut.
Varricchio rent richting de bal. Hamdan onderschept slim de pass. Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko schiet op doel. Annunziato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locus Jani - Sardegna FC 4:0

43e minuut.
Hamdan met een sublieme pass. Klungelig pakt Diez de bal. Diez passt de bal met de wreef. Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Locus Jani - Sardegna FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locus Jani 21%, Sardegna FC 79%.
Locus Jani - Sardegna FC 5:0

48e minuut.
Hamdan met de inworp. Locati bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimino begaat een overtreding. Dimino krijgt een gele kaart. Piu kopt de bal weg. Negrilă rent richting de bal. Locati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Locati krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Varricchio probeert de bal aan de voet te houden. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan passt de bal met de wreef. Salenko is nu in balbezit. Salenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan rent richting de bal. Hamdan passt de bal in één keer door. Diez rent richting de bal. Diez haalt uit met een fantastische trap. Annunziato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locus Jani - Sardegna FC 6:0

68e minuut.
Dimino geeft de bal voor. Hamdan rent richting de bal. Dimino geeft een lange en hoge pass. Salenko is nu in balbezit. Salenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locus Jani - Sardegna FC 7:0

69e minuut.
Dimino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bennati komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bennati met een sublieme pass. Diez rent richting de bal. Hamdan probeert naar een medespeler te passen. Salenko is nu in balbezit. Salenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bennati verovert de bal door een tackle van achteren. Bennati geeft de bal voor. Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko draait met de bal, schiet en ... Annunziato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locus Jani - Sardegna FC 8:0

85e minuut.
Varricchio rent richting de bal. Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salenko de bal. Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locus Jani - Sardegna FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locus Jani 26%, Sardegna FC 74%.
Locus Jani - Sardegna FC 9:0