Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 22:09
  • Bekerwedstrijd: Qualificazione
  • Stadion: Sherwood
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4689
The BlackCats PERRY FC
bada al buo bis Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 17.6
zeer goed Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos met een sublieme pass. Musiał rent richting de bal. Musiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The BlackCats - PERRY FC 1:0

4e minuut.
Benevelli speelt de bal door. Daar is Stangarone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musiał verovert de bal door een tackle van achteren. Musiał schiet op doel. Cilia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The BlackCats - PERRY FC 2:0

13e minuut.
Pimbó probeert naar een medespeler te passen. Cantina is nu in balbezit. Cantina passt de bal zonder na te denken. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Cantina probeert naar een medespeler te passen. Burbello is nu in balbezit. Burbello speelt de bal door. Daar is Marquinhos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquinhos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The BlackCats - PERRY FC 3:0

17e minuut.
Cantina rent richting de bal. Cantina geeft een lange en hoge pass. Scavuzzo kopt de bal weg. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Marquinhos onderschept slim de pass. Marquinhos passt de bal zonder na te denken. Musiał rent richting de bal. Musiał schiet op doel. Cilia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cilia trapt de bal weg. Daar is Musiał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musiał draait met de bal, schiet en ... Turi probeert de bal aan de voet te houden. Cilia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap. Cilia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Marquinhos kopt de bal weg. Burbello probeert de bal aan de voet te houden. Pimbó is nu in balbezit. Musiał rent richting de bal. Musiał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The BlackCats 28%, PERRY FC 72%.
The BlackCats - PERRY FC 3:0

48e minuut.
Marquinhos onderschept slim de pass. Pimbó rent richting de bal. Pimbó passt de bal zonder na te denken. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The BlackCats - PERRY FC 4:0

58e minuut.
Cantina met een sublieme pass. Marquinhos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scavuzzo. Scavuzzo krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Luppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał onderschept slim de pass. Musiał geeft een hoge lob. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The BlackCats - PERRY FC 5:0

67e minuut.
Meazza kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crowe met de inworp. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The BlackCats 28%, PERRY FC 72%.
The BlackCats - PERRY FC 5:0