Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CELTIC BRIXIA Fc. Como
4+3+1+2 Tactiek Attack
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 17.5
very good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Diacciati bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal onderschept slim de pass. Von Siebenthal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wallet de bal. Wallet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Von Siebenthal geeft de bal voor. Kvietok heeft problemen om de bal te vangen. Kvietok met een sublieme pass. Klungelig pakt Kołodziejski de bal. Kołodziejski haalt uit met een fantastische trap. Ceccato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wallet is nu in balbezit. Frare legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wallet raakt geblesseerd tijdens het duel. Wallet legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CELTIC BRIXIA - Fc. Como 1:0

12e minuut.
Kołodziejski kopt de bal weg. Klungelig pakt Del Vinicio de bal. Wallet rent richting de bal. Wallet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Frare de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Kvietok rent richting de bal. Kvietok passt de bal zonder na te denken. Wallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallet haalt uit met een fantastische trap. Ceccato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kvietok is nu in balbezit. Kvietok passt de bal met de wreef. Kołodziejski heeft problemen om de bal te vangen. Kołodziejski schiet op doel. Ceccato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wallet rent richting de bal. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal passt de bal met de wreef. Kołodziejski heeft problemen om de bal te vangen. Kołodziejski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CELTIC BRIXIA - Fc. Como 2:0

22e minuut.
Duran geeft de bal voor. Von Siebenthal probeert de bal met de borst te controleren. Wallet is nu in balbezit. Wallet haalt uit met een fantastische trap. Ceccato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CELTIC BRIXIA - Fc. Como 3:0

32e minuut.
Duran is nu in balbezit. Duran passt de bal in één keer door. Wallet is nu in balbezit. Wallet schiet op doel. Frare probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Adıgözəlov onderschept slim de pass. Adıgözəlov geeft een hoge lob. Kvietok kopt de bal weg. Kołodziejski is nu in balbezit. Kołodziejski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ceccato trapt de bal weg. Kvietok kopt de bal weg. Kołodziejski is nu in balbezit. Kołodziejski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kvietok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duran met een sublieme pass. Wallet rent richting de bal. Wallet haalt uit met een fantastische trap. Ceccato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ceccato trapt de bal weg van het doel. Kołodziejski probeert de bal met de borst te controleren. Kołodziejski probeert naar een medespeler te passen. Wallet rent richting de bal. Wallet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Smoła probeert de bal aan de voet te houden. Smoła geeft een hoge lob. Wallet maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Lopalco kan de bal niet met de borst controleren. Kvietok onderschept slim de pass. Duran speelt de bal door. Wallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallet is nu in balbezit. Wallet draait met de bal, schiet en ... Frare probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceccato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CELTIC BRIXIA - Fc. Como 4:0

43e minuut.
Crott passt de bal zonder na te denken. Diacciati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Del Vinicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodziejski is nu in balbezit. Kołodziejski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Diacciati is nu in balbezit. Duran verovert de bal door een tackle van achteren. Duran passt de bal met de wreef. Kołodziejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejski schiet op doel. Ceccato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wallet is nu in balbezit. Wallet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CELTIC BRIXIA - Fc. Como 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CELTIC BRIXIA 26%, Fc. Como 74%.
CELTIC BRIXIA - Fc. Como 5:0

50e minuut.
Klungelig pakt Wallet de bal. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran passt de bal in één keer door. Wallet heeft problemen om de bal te vangen. Wallet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kołodziejski geeft de bal voor. Smoła met een sublieme pass. Daar is Wallet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallet draait met de bal, schiet en ... Ceccato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CELTIC BRIXIA - Fc. Como 6:0

55e minuut.
Kvietok geeft een hoge lob. Daar is Wallet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zandomenego de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kvietok kopt de bal weg. Kołodziejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Vinicio begaat een overtreding. Del Vinicio krijgt een gele kaart. Kołodziejski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kołodziejski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Smoła kopt de bal weg. Wallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CELTIC BRIXIA - Fc. Como 7:0

64e minuut.
Del Vinicio rent richting de bal. Kołodziejski is nu in balbezit. Kołodziejski passt de bal zonder na te denken. Wallet is nu in balbezit. Wallet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kvietok passt de bal zonder na te denken. Kołodziejski rent richting de bal. Kołodziejski speelt de bal door. Wallet is nu in balbezit. Wallet draait met de bal, schiet en ... Ceccato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Duran passt de bal in één keer door. Von Siebenthal heeft problemen om de bal te vangen. Von Siebenthal passt de bal met de wreef. Daar is Wallet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CELTIC BRIXIA - Fc. Como 8:0

68e minuut.
Zandomenego geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Diacciati de bal. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CELTIC BRIXIA - Fc. Como 9:0

71e minuut.
Kołodziejski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zandomenego de bal. Wallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallet haalt uit met een fantastische trap. Frare probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceccato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Borgiani met de inworp. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Crott onderschept slim de pass. Crott geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Balocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran passt de bal in één keer door. Wallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wallet rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smoła zal de hoekschop nemen. Daar is Wallet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvietok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvietok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvietok met de inworp. Duran speelt de bal door. Klungelig pakt Wallet de bal. Wallet draait met de bal, schiet en ... Ceccato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Frare kopt de bal weg. Kvietok met een sublieme pass. Klungelig pakt Wallet de bal. Wallet haalt uit met een fantastische trap. Ceccato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CELTIC BRIXIA - Fc. Como 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CELTIC BRIXIA 26%, Fc. Como 74%.
CELTIC BRIXIA - Fc. Como 10:0