Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATLETICO VERRUCA Atletico Parma
QTT+ Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 18.2
solid Schieten average
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain passt de bal zonder na te denken. Kubala is nu in balbezit. Kubala draait met de bal, schiet en ... Cavalletto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Atletico Parma 1:0

12e minuut.
Illarietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala speelt de bal door. Sedati rent richting de bal. Sedati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Atletico Parma 2:0

14e minuut.
Farjaszewski geeft een hoge lob. Mino is nu in balbezit. Farjaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farjaszewski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Neville trapt de bal weg van het doel. Łodyga met een sublieme pass. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedati is nu in balbezit. Sedati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Białek is nu in balbezit. Sedati rent richting de bal. Sedati passt de bal met de wreef. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Kubala de bal onder controle te krijgen. Cionna rent richting de bal. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Illarietti de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Copain zal de hoekschop nemen. Białek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mighetti kan de bal niet met de borst controleren. Białek is nu in balbezit. Białek passt de bal zonder na te denken. Sedati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ivanov passt de bal zonder na te denken. Łodyga is nu in balbezit. Łodyga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sedati de bal. Sedati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Łodyga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piesik komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kubala is nu in balbezit. Kubala probeert naar een medespeler te passen. Piesik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sedati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kubala met een sublieme pass. Białek rent richting de bal. Sedati is nu in balbezit. Białek is nu in balbezit. Białek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ivanov passt de bal met de wreef. Copain rent richting de bal. Copain geeft een hoge lob. Białek is nu in balbezit. Białek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cavalletto met een harde bal richting middenveld. Copain rent richting de bal. Copain geeft een lange en hoge pass. Sedati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Ivanov speelt de bal door. Piesik is nu in balbezit. Piesik passt de bal zonder na te denken. Sedati is nu in balbezit. Sedati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ivanov rent richting de bal. Ivanov probeert naar een medespeler te passen. Lenoci rent richting de bal. Białek verovert de bal door een tackle van achteren. Białek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik passt de bal zonder na te denken. Sedati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedati haalt uit met een fantastische trap. Cavalletto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Atletico Parma 3:0

34e minuut.
Copain geeft een hoge lob. Cavalletto met een sublieme pass. Copain kopt de bal weg. Sedati is nu in balbezit. Sedati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cavalletto trapt de bal weg. Kubala kopt de bal weg. Klungelig pakt Illarietti de bal. Sedati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kubala is nu in balbezit. Kubala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Białek de bal. Sedati is nu in balbezit. Sedati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Illarietti heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Scalzo probeert de bal met de borst te controleren. Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik passt de bal zonder na te denken. Białek heeft problemen om de bal te vangen. Białek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cavalletto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Illarietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Illarietti geeft een hoge lob. Copain speelt de bal door. Sedati is nu in balbezit. Sedati schiet op doel. Cavalletto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Sedati rent richting de bal. Sedati passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Golino de bal. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO VERRUCA 23%, Atletico Parma 77%.
ATLETICO VERRUCA - Atletico Parma 3:0

49e minuut.
Illarietti geeft de bal voor. Inworp. Copain met de inworp. Kubala rent richting de bal. Kubala geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Klungelig pakt Mighetti de bal. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel. Na een snelle pass probeert Illarietti de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Atletico Parma 4:0

54e minuut.
Lenoci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Copain met de inworp. Kubala is nu in balbezit. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Piesik rent richting de bal. Piesik probeert naar een medespeler te passen. Lenoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek onderschept slim de pass. Białek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Atletico Parma 5:0

74e minuut.
Copain geeft de bal voor. Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenoci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piesik raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Białek neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Atletico Parma 6:0

75e minuut.
Białek is nu in balbezit. Piesik rent richting de bal. Piesik passt de bal in één keer door. Sedati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedati schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Cavalletto speelt de bal door. Copain rent richting de bal. Copain geeft de bal voor. Białek heeft problemen om de bal te vangen. Białek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cavalletto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cavalletto probeert naar een medespeler te passen. Copain kopt de bal weg. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Cavalletto probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piesik met de inworp. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek schiet op doel. Klungelig pakt Illarietti de bal. Cavalletto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Piesik probeert naar een medespeler te passen. Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain passt de bal in één keer door. Białek is nu in balbezit. Białek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO VERRUCA 15%, Atletico Parma 85%.
ATLETICO VERRUCA - Atletico Parma 6:0