Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palazzolo talanta
dario3 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
9% Spel op eigen helft 91%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 16.6
solid Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Inworp. Cetner met de inworp. Kuraś rent richting de bal. Kuraś passt de bal met de wreef. Cetner geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Terranuova werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - talanta 1:0

8e minuut.
Steiger geeft een hoge lob. Criscione heeft problemen om de bal te vangen. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap. Terranuova probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - talanta 2:0

10e minuut.
Campbell speelt de bal door. Daar is Kuraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuraś passt de bal zonder na te denken. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - talanta 3:0

14e minuut.
Pobuta geeft een hoge lob. Marcolongo is nu in balbezit. Metsäalho verovert de bal door een tackle van achteren. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap. Terranuova probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Campbell kopt de bal weg. Kuraś heeft problemen om de bal te vangen. Criscione is nu in balbezit. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Steiger heeft problemen om de bal te vangen. Steiger speelt de bal door. Criscione rent richting de bal. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś schiet op doel. Terranuova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - talanta 4:0

23e minuut.
Campbell speelt de bal door. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner passt de bal zonder na te denken. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Onorato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuraś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Criscione. Criscione krijgt een gele kaart. Kuraś raakt geblesseerd tijdens het duel. Campbell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl speelt de bal door. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner rent richting de bal. Cetner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Terranuova speelt de bal door. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner met een sublieme pass. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Braj trapt de bal weg van het doel. Cetner heeft problemen om de bal te vangen. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Terranuova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Terranuova speelt de bal door. Campbell kopt de bal weg. Berlinguer is nu in balbezit. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Alaimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger verovert de bal door een tackle van achteren. Steiger passt de bal met de wreef. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - talanta 5:0

43e minuut.
Criscione heeft problemen om de bal te vangen. Cetner onderschept slim de pass. Cetner probeert naar een medespeler te passen. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - talanta 6:0

44e minuut.
Daar is Marcolongo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuraś rent richting de bal. Kuraś passt de bal zonder na te denken. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho draait met de bal, schiet en ... Terranuova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palazzolo 8%, talanta 92%.
FC Palazzolo - talanta 6:0

52e minuut.
Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell passt de bal in één keer door. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap. Terranuova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - talanta 7:0

55e minuut.
Campbell kopt de bal weg. Alaimo is nu in balbezit. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. Terranuova probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - talanta 8:0

61e minuut.
Cetner is nu in balbezit. Parsani met een sublieme pass. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho schiet op doel. Terranuova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - talanta 9:0

64e minuut.
Parsani geeft de bal voor. Campbell speelt de bal door. Metsäalho rent richting de bal. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - talanta 10:0

66e minuut.
Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś met een sublieme pass. Steiger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Metsäalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metsäalho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Kuraś rent richting de bal. Kuraś probeert naar een medespeler te passen. Braj bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho draait met de bal, schiet en ... Terranuova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Berlinguer is nu in balbezit. Campbell onderschept slim de pass. Campbell speelt de bal door. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Terranuova trapt de bal weg van het doel. Kuraś rent richting de bal. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. Terranuova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - talanta 11:0

76e minuut.
Campbell probeert de bal met de borst te controleren. Berlinguer is nu in balbezit. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś schiet op doel. Metsäalho springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Alaimo is nu in balbezit. Cetner onderschept slim de pass. Cetner heeft problemen om de bal te vangen. Kuraś rent richting de bal. Kuraś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Campbell met een sublieme pass. Steiger rent richting de bal. Steiger met een sublieme pass. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palazzolo 10%, talanta 90%.
FC Palazzolo - talanta 11:0