Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACD Custonaci alpaca
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 19.4
zeer goed Schieten zwak
solide Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Golke probeert naar een medespeler te passen. Pyrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zwirko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwirko geeft de bal voor. Galleno maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - alpaca 1:0

3e minuut.
D’Alessandria is nu in balbezit. Golke bereikt de bal nog maar net als eerste. Golke passt de bal in één keer door. Galleno is nu in balbezit. Galleno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - alpaca 2:0

4e minuut.
Golke probeert naar een medespeler te passen. Villota heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D’Alessandria. D’Alessandria krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Golke speelt de bal door. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota passt de bal in één keer door. Galleno rent richting de bal. Galleno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Faini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zoia met de inworp. Golke rent richting de bal. Golke geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - alpaca 3:0

34e minuut.
Galleno is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoia met de inworp. Galleno rent richting de bal. Galleno geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Galleno de bal. Golke is nu in balbezit. Golke passt de bal met de wreef. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - alpaca 4:0

38e minuut.
Ardeni trapt de bal weg van het doel. Pettenati kopt de bal weg. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno haalt uit met een fantastische trap. Faini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Zoia kopt de bal weg. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno passt de bal met de wreef. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACD Custonaci 28%, alpaca 72%.
ACD Custonaci - alpaca 4:0

49e minuut.
Villota is nu in balbezit. Villota passt de bal in één keer door. Galleno rent richting de bal. Galleno schiet op doel. Ardeni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - alpaca 5:0

56e minuut.
Zwirko speelt de bal door. Pettenati rent richting de bal. Pettenati met een sublieme pass. Zoia is nu in balbezit. Zoia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Villota de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - alpaca 6:0

63e minuut.
Zwirko is nu in balbezit. Zwirko geeft een hoge lob. Zoia met een sublieme pass. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno geeft een hoge lob. Ardeni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villota controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ardeni neemt vlug de vrije trap. Pettenati kopt de bal weg. Galleno controleert de bal met de borst. Galleno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - alpaca 7:0

73e minuut.
Golke probeert naar een medespeler te passen. Galleno rent richting de bal. Galleno passt de bal met de wreef. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - alpaca 8:0

85e minuut.
Galleno passt de bal met de wreef. Golke met een sublieme pass. Villota is nu in balbezit. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zwirko zal de hoekschop nemen. Daar is Villota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - alpaca 9:0

89e minuut.
Caiato rent richting de bal. Zwirko rent richting de bal. Zwirko passt de bal in één keer door. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - alpaca 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACD Custonaci 19%, alpaca 81%.
ACD Custonaci - alpaca 10:0