Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avalanche Kelevra United
marco Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Cagnola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołczyk speelt de bal door. Gabuat rent richting de bal. Gabuat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mascheroni is nu in balbezit. Mindikowski onderschept slim de pass. Mindikowski passt de bal in één keer door. Sangervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangervasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - Kelevra United 1:0

9e minuut.
Sangervasi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Terzaghi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mindikowski neemt de hoekschop. Gabuat kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tolomei rent richting de bal. Tolomei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - Kelevra United 2:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mindikowski met een snelle inworp. Mascheroni rent richting de bal. Wołczyk onderschept slim de pass. Wołczyk geeft een lange en hoge pass. Paal!

14e minuut.
Klungelig pakt Sangervasi de bal. Mascheroni rent richting de bal. Wołczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wołczyk geeft de bal voor. Gabuat krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tolomei rent richting de bal. Tolomei passt de bal met de wreef. Gabuat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabuat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - Kelevra United 3:0

21e minuut.
Mindikowski is nu in balbezit. Mindikowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Massaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolomei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomei geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - Kelevra United 4:0

22e minuut.
Mascheroni speelt de bal door. Baiocco speelt de bal door. Paolucci rent richting de bal. Gabuat onderschept slim de pass. Gabuat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - Kelevra United 5:0

26e minuut.
Rajević passt de bal met de wreef. Tolomei is nu in balbezit. Tolomei speelt de bal door. Gabuat heeft problemen om de bal te vangen. Gabuat draait met de bal, schiet en ... Cosola bokst de bal weg. Sangervasi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - Kelevra United 6:0

29e minuut.
Mindikowski passt de bal in één keer door. Gabuat is nu in balbezit. Gabuat geeft de bal voor. Terzaghi controleert de bal met de borst. Gabuat bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sangervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangervasi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tolomei de bal onder controle te krijgen. Gabuat rent richting de bal. Gabuat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tolomei met een snelle inworp. Cagnola rent richting de bal. Gabuat onderschept slim de pass. Gabuat geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sangervasi de bal onder controle te krijgen. Cosola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Tolomei is nu in balbezit. Tolomei passt de bal zonder na te denken. Gabuat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabuat schiet op doel. Cosola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Paolucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaranta probeert naar een medespeler te passen. Gabuat is nu in balbezit. Gabuat draait met de bal, schiet en ... Massaro probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalanche 19%, Kelevra United 81%.
Avalanche - Kelevra United 6:0

49e minuut.
Gabuat is nu in balbezit. Gabuat passt de bal in één keer door. Sangervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomei is nu in balbezit. Tolomei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wołczyk is nu in balbezit. Wołczyk draait met de bal, schiet en ... Cosola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tolomei neemt de hoekschop. Cosola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Terzaghi kopt de bal weg. Tolomei is nu in balbezit. Tolomei passt de bal in één keer door. Sangervasi is nu in balbezit. Sangervasi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cosola niet meer kan verder spelen. Ligato komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tolomei zal de hoekschop nemen. Gabuat kopt de bal weg. Mascheroni heeft problemen om de bal te vangen. Sangervasi rent richting de bal. Sangervasi haalt uit met een fantastische trap. Ligato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Paolucci is nu in balbezit. Tolomei verovert de bal door een tackle van achteren. Tolomei probeert naar een medespeler te passen. Gabuat is nu in balbezit. Gabuat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - Kelevra United 7:0

56e minuut.
Massaro kopt de bal weg. Mindikowski rent richting de bal. Wołczyk speelt de bal door. Gabuat is nu in balbezit. Gabuat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Massaro trapt de bal weg van het doel. Mindikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Gabuat de bal. Gabuat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - Kelevra United 8:0

60e minuut.
Aniasi is nu in balbezit. Aniasi passt de bal zonder na te denken. Daar is Cagnola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabuat rent richting de bal. Gabuat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - Kelevra United 9:0

61e minuut.
Daar is Baiocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baiocco passt de bal met de wreef. Mascheroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabuat verovert de bal door een tackle van achteren. Gabuat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wołczyk kopt de bal weg. Terzaghi heeft problemen om de bal te vangen. Petrussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangervasi verovert de bal door een tackle van achteren. Sangervasi passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mindikowski geeft een hoge lob. Gabuat krijgt zijn hoofd ertegen. Ligato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Quaranta met een sublieme pass. Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mindikowski met een snelle inworp. Wołczyk rent richting de bal. Wołczyk passt de bal zonder na te denken. Sangervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangervasi schiet op doel. Ligato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Massaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolomei geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - Kelevra United 10:0

74e minuut.
Inworp. Mindikowski met de inworp. Sangervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangervasi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Petrussa rent richting de bal. Petrussa geeft een lange en hoge pass. Rajević geeft een hoge lob. Gabuat rent richting de bal. Gabuat schiet op doel. Ligato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Paolucci rent richting de bal. Tolomei onderschept slim de pass. Tolomei met een sublieme pass. Gabuat is nu in balbezit. Gabuat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mindikowski met een snelle inworp. Wołczyk is nu in balbezit. Wołczyk geeft een lange en hoge pass. Gabuat maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tolomei met de inworp. Wołczyk geeft een lange en hoge pass. Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski haalt uit met een fantastische trap. Ligato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - Kelevra United 11:0

84e minuut.
Mindikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mindikowski met een sublieme pass. Rajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajević geeft een hoge lob. Gabuat maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Petrussa geeft een hoge lob. Inworp. Giorgi met een snelle inworp. Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski geeft de bal voor. Ligato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Mindikowski kopt de bal weg. Wołczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołczyk passt de bal met de wreef. Gabuat is nu in balbezit. Gabuat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - Kelevra United 12:0

90e minuut.
Klungelig pakt Massaro de bal. Gabuat is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tolomei geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gabuat krijgt zijn hoofd ertegen. Ligato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalanche 15%, Kelevra United 85%.
Avalanche - Kelevra United 12:0