Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iron sabbath Panem City
ironwall Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten average
average Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Ayavire probeert naar een medespeler te passen. Dall`Acqua met een sublieme pass. Pekdemirler heeft problemen om de bal te vangen. Bratta verovert de bal door een tackle van achteren. Bratta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Brzezik passt de bal met de wreef. Gacka is nu in balbezit. Gacka passt de bal zonder na te denken. Mienculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mienculewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mienculewicz passt de bal zonder na te denken. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik geeft de bal voor. Mienculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mienculewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron sabbath - Panem City 1:0

11e minuut.
Formigari probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bratta de bal. Mienculewicz rent richting de bal. Mienculewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Formigari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niro speelt de bal door. Haps is nu in balbezit. Haps geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vispo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron sabbath - Panem City 2:0

16e minuut.
Gravano is nu in balbezit. Haps rent richting de bal. Haps met een sublieme pass. Klungelig pakt Niro de bal. Niro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Piscopello trapt de bal weg. Niro kopt de bal weg. Gravano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mienculewicz onderschept slim de pass. Mienculewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gacka haalt uit met een fantastische trap. Piscopello met een sublieme pass. Niro kopt de bal weg. Mienculewicz rent richting de bal. Mienculewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Gacka probeert naar een medespeler te passen. Brzezik met een sublieme pass. Niro rent richting de bal. Mienculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mienculewicz draait met de bal, schiet en ... Piscopello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron sabbath - Panem City 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iron sabbath 29%, Panem City 71%.
Iron sabbath - Panem City 3:0

52e minuut.
Gravano is nu in balbezit. Niro verovert de bal door een tackle van achteren. Niro speelt de bal door. Mienculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mienculewicz schiet op doel. Piscopello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Haps heeft problemen om de bal te vangen. Haps met een sublieme pass. Mienculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niro is nu in balbezit. Niro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Giarratana onderschept slim de pass. Niro onderschept slim de pass. Niro met een sublieme pass. Mienculewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mienculewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron sabbath - Panem City 4:0

66e minuut.
Niro rent richting de bal. Niro passt de bal zonder na te denken. Mienculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mienculewicz schiet op doel. Vispo probeert de bal aan de voet te houden. Piscopello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron sabbath - Panem City 5:0

68e minuut.
Giarratana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacka onderschept slim de pass. Sainati begaat een overtreding. Gacka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pekdemirler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Haps geeft een lange en hoge pass. Caperozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mienculewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gacka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron sabbath - Panem City 6:0

75e minuut.
Niro verovert de bal door een tackle van achteren. Niro geeft een lange en hoge pass. Bacelieri controleert de bal met de borst. Mienculewicz rent richting de bal. Mienculewicz schiet op doel. Piscopello bokst de bal weg.

85e minuut.
Mienculewicz rent richting de bal. Mienculewicz schiet op doel. Brzezik heeft problemen om de bal te vangen. Gacka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacka haalt uit met een fantastische trap. Piscopello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Niro verovert de bal door een tackle van achteren. Niro probeert naar een medespeler te passen. Mienculewicz is nu in balbezit. Mienculewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iron sabbath 19%, Panem City 81%.
Iron sabbath - Panem City 6:0