Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Svariuni FC Morlupo
quadrati bis Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten slecht
solide Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bravetti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baù, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palumbi verovert de bal door een tackle van achteren. Palumbi geeft een hoge lob. Pattavina krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - FC Morlupo 1:0

4e minuut.
Balfano is nu in balbezit. Folli onderschept slim de pass. Folli speelt de bal door. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Testa trapt de bal weg. De Mayo kopt de bal weg. Daar is Felloni Cinali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felloni Cinali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - FC Morlupo 2:0

10e minuut.
Pattavina is nu in balbezit. Gliozzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pattavina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Felloni Cinali zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - FC Morlupo 3:0

14e minuut.
Rita kopt de bal weg. Cescotti heeft problemen om de bal te vangen. Cescotti probeert naar een medespeler te passen. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gallucci geeft een lange en hoge pass. Folli kopt de bal weg. Pattavina heeft problemen om de bal te vangen. Pattavina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Raneri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - FC Morlupo 4:0

16e minuut.
Felloni Cinali is nu in balbezit. Felloni Cinali passt de bal met de wreef. Folli is nu in balbezit. Folli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Raneri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pattavina heeft problemen om de bal te vangen. Balfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Balfano geeft een lange en hoge pass. Gallucci rent richting de bal. Gallucci passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - FC Morlupo 5:0

23e minuut.
Palumbi probeert naar een medespeler te passen. Balfano is nu in balbezit. Felloni Cinali verovert de bal door een tackle van achteren. Felloni Cinali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - FC Morlupo 6:0

24e minuut.
Folli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pattavina de bal. Felloni Cinali is nu in balbezit. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Felloni Cinali onderschept slim de pass. Felloni Cinali geeft een hoge lob. Raneri heeft problemen om de bal te vangen. Pattavina rent richting de bal. Pattavina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gliozzi geeft een lange en hoge pass. Bugoni kopt de bal weg. Palumbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cescotti is nu in balbezit. Cescotti passt de bal met de wreef. Ferrone heeft problemen om de bal te vangen. Felloni Cinali rent richting de bal. Felloni Cinali haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - FC Morlupo 7:0

41e minuut.
Palumbi probeert naar een medespeler te passen. Folli is nu in balbezit. Folli speelt de bal door. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Testa trapt de bal weg. Rita is nu in balbezit. Rita passt de bal met de wreef. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svariuni 21%, FC Morlupo 79%.
FC Svariuni - FC Morlupo 7:0

49e minuut.
Balfano heeft problemen om de bal te vangen. Felloni Cinali verovert de bal door een tackle van achteren. Felloni Cinali passt de bal met de wreef. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - FC Morlupo 8:0

58e minuut.
Felloni Cinali kan de bal niet met de borst controleren. Felloni Cinali passt de bal met de wreef. Pattavina rent richting de bal. Pattavina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - FC Morlupo 9:0

63e minuut.
Banfi is nu in balbezit. Felloni Cinali onderschept slim de pass. Felloni Cinali met een sublieme pass. Cescotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cescotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gliozzi onderschept slim de pass. Cescotti onderschept slim de pass. Cescotti speelt de bal door. Pattavina rent richting de bal. Pattavina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Testa trapt de bal weg. Palumbi speelt de bal door. Pattavina heeft problemen om de bal te vangen. Pattavina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Palumbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palumbi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Raneri de bal. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Testa bokst de bal weg. Klungelig pakt Raneri de bal. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - FC Morlupo 10:0

79e minuut.
Palumbi is nu in balbezit. Folli bereikt de bal nog maar net als eerste. Folli geeft een lange en hoge pass. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Testa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Cescotti speelt de bal door. Klungelig pakt Felloni Cinali de bal. Cescotti met een sublieme pass. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - FC Morlupo 11:0

86e minuut.
Klungelig pakt Gliozzi de bal. Felloni Cinali speelt de bal door. Cescotti rent richting de bal. Cescotti haalt uit met een fantastische trap. Testa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - FC Morlupo 12:0

87e minuut.
Tuti is nu in balbezit. Rita verovert de bal door een tackle van achteren. Rita met een sublieme pass. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svariuni 9%, FC Morlupo 91%.
FC Svariuni - FC Morlupo 12:0