Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.VALPIANA Borgorosso fc 2010
Richy Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 16.6
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
De Souza is nu in balbezit. De Souza speelt de bal door. Komoróczy speelt de bal door. Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mathon met de inworp. Dunin probeert naar een medespeler te passen. Vidmar rent richting de bal. Vidmar schiet op doel. Defabritiis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.VALPIANA - Borgorosso fc 2010 1:0

5e minuut.
Nagulevich is nu in balbezit. Golik is nu in balbezit. Golik passt de bal met de wreef. Vidmar rent richting de bal. Vidmar haalt uit met een fantastische trap. Defabritiis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.VALPIANA - Borgorosso fc 2010 2:0

8e minuut.
Owczarzy kopt de bal weg. Klungelig pakt Dunin de bal. Dunin speelt de bal door. Nagulevich is nu in balbezit. Nagulevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Komoróczy kopt de bal weg. Daar is Trivulzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komoróczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar is nu in balbezit. Vidmar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.VALPIANA - Borgorosso fc 2010 3:0

12e minuut.
Mathon speelt de bal door. Komoróczy is nu in balbezit. Komoróczy geeft de bal voor. Nagulevich rent richting de bal. Nagulevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mathon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin geeft de bal voor. Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.VALPIANA - Borgorosso fc 2010 4:0

18e minuut.
Vidmar passt de bal zonder na te denken. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik passt de bal met de wreef. Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mathon kopt de bal weg. Daar is Nagulevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidmar rent richting de bal. Vidmar draait met de bal, schiet en ... Defabritiis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.VALPIANA - Borgorosso fc 2010 5:0

25e minuut.
Mathon is nu in balbezit. Mathon passt de bal in één keer door. Nagulevich rent richting de bal. Nagulevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.VALPIANA - Borgorosso fc 2010 6:0

35e minuut.
Dunin verovert de bal door een tackle van achteren. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon passt de bal zonder na te denken. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik geeft de bal voor. Defabritiis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.VALPIANA 16%, Borgorosso fc 2010 84%.
A.S.VALPIANA - Borgorosso fc 2010 6:0

46e minuut.
Trivulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar onderschept slim de pass. Nagulevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar rent richting de bal. Vidmar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.VALPIANA - Borgorosso fc 2010 7:0

51e minuut.
Komoróczy passt de bal in één keer door. Trivulzio heeft problemen om de bal te vangen. Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar schiet op doel. Defabritiis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.VALPIANA - Borgorosso fc 2010 8:0

57e minuut.
Klungelig pakt Vidmar de bal. Regorda rent richting de bal. Komoróczy verovert de bal door een tackle van achteren. Komoróczy draait met de bal, schiet en ... Defabritiis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.VALPIANA - Borgorosso fc 2010 9:0

59e minuut.
Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik met een sublieme pass. Komoróczy is nu in balbezit. Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.VALPIANA - Borgorosso fc 2010 10:0

64e minuut.
Golik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nagulevich rent richting de bal. Nagulevich geeft een hoge lob. Komoróczy is nu in balbezit. Komoróczy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.VALPIANA - Borgorosso fc 2010 11:0

65e minuut.
Vidmar geeft een hoge lob. Mathon probeert naar een medespeler te passen. Komoróczy probeert de bal met de borst te controleren. Mathon rent richting de bal. Mathon geeft een hoge lob. Defabritiis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon met een sublieme pass. Klungelig pakt Trivulzio de bal. Komoróczy is nu in balbezit. Komoróczy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Trivulzio probeert de bal met de borst te controleren. Komoróczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoróczy passt de bal met de wreef. Vidmar rent richting de bal. Vidmar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Trivulzio speelt de bal door. Komoróczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoróczy passt de bal in één keer door. Vidmar rent richting de bal. Vidmar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Golik kopt de bal weg. Nagulevich is nu in balbezit. Leotta begaat een overtreding. Leotta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.VALPIANA 18%, Borgorosso fc 2010 82%.
A.S.VALPIANA - Borgorosso fc 2010 11:0