Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anvedi Interpiace
4-3-3 ali Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 16.6
adequate Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Randazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Randazzo speelt de bal door. Allescia is nu in balbezit. Allescia geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Interpiace 1:0

4e minuut.
Allescia probeert naar een medespeler te passen. Daar is La Gamba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrilli is nu in balbezit. La Gamba verovert de bal door een tackle van achteren. La Gamba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Interpiace 2:0

8e minuut.
Bison is nu in balbezit. Meneghini rent richting de bal. Meneghini probeert naar een medespeler te passen. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Inworp. Tota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrilli is nu in balbezit. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Petrilli geeft de bal voor. Klungelig pakt Abbadessa de bal. Abbadessa geeft een lange en hoge pass. La Gamba rent richting de bal. La Gamba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Interpiace 3:0

19e minuut.
Randazzo passt de bal zonder na te denken. Daar is Meneghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meneghini passt de bal in één keer door. La Gamba rent richting de bal. La Gamba haalt uit met een fantastische trap. Schillaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Meneghini is nu in balbezit. Meneghini met een sublieme pass. Daar is Allescia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allescia geeft een lange en hoge pass. La Gamba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Interpiace 4:0

24e minuut.
Potenzieri is nu in balbezit. Abbadessa verovert de bal door een tackle van achteren. Abbadessa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meneghini de bal. Meneghini passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Meneghini geeft een hoge lob. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba haalt uit met een fantastische trap. Schillaci probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert De Zotto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Interpiace 5:0

33e minuut.
Allescia is nu in balbezit. Allescia speelt de bal door. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Allescia met de inworp. Meneghini geeft een lange en hoge pass. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Interpiace 6:0

45e minuut.
Tota probeert naar een medespeler te passen. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Follini is nu in balbezit. La Gamba onderschept slim de pass. La Gamba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schillaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 19%, Interpiace 81%.
Anvedi - Interpiace 6:0

47e minuut.
La Gamba verovert de bal door een tackle van achteren. La Gamba passt de bal in één keer door. Tota rent richting de bal. Tota geeft een lange en hoge pass. Meneghini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Follini geeft een lange en hoge pass. Abbadessa speelt de bal door. Allescia speelt de bal door. Meneghini geeft de bal voor. Daar is De Zotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schillaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
La Gamba controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Schillaci maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Allescia kopt de bal weg. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schillaci trapt de bal weg. Tota speelt de bal door. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Interpiace 7:0

71e minuut.
Follini rent richting de bal. Follini geeft een lange en hoge pass. Randazzo kopt de bal weg. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Giorgini geeft de bal voor. Inworp. Allescia met een snelle inworp. Meneghini heeft problemen om de bal te vangen. Meneghini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba schiet op doel. Schillaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tota is nu in balbezit. Tota passt de bal met de wreef. Randazzo speelt de bal door. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba draait met de bal, schiet en ... Schillaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Interpiace 8:0

78e minuut.
DeCarlo probeert de bal met de borst te controleren. DeCarlo passt de bal zonder na te denken. Meneghini met een sublieme pass. La Gamba rent richting de bal. La Gamba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lovera met een snelle inworp. Bison controleert de bal met de borst. Randazzo speelt de bal door. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Interpiace 9:0

83e minuut.
Bevilacqua rent richting de bal. Bevilacqua passt de bal in één keer door. Allescia met een sublieme pass. La Gamba rent richting de bal. La Gamba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Randazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Randazzo passt de bal met de wreef. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba haalt uit met een fantastische trap. Schillaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - Interpiace 10:0

87e minuut.
Follini is nu in balbezit. Follini geeft een hoge lob. Bevilacqua kopt de bal weg. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 13%, Interpiace 87%.
Anvedi - Interpiace 10:0