Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Verona Sophie2015
433 ACV pro Gun Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 16.6
good Schieten weak
adequate Passen poor
solid Verdedigen hopeless


3e minuut.
De Palma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altamura met een sublieme pass. Stramaccioni heeft problemen om de bal te vangen. Nuzzi is nu in balbezit. Nuzzi schiet op doel. Genestreti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Sophie2015 1:0

5e minuut.
De Palma passt de bal in één keer door. Tacchinardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacchinardi geeft een lange en hoge pass. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De Palma speelt de bal door. Bascini met een sublieme pass. Stramaccioni is nu in balbezit. Nuzzi is nu in balbezit. Nuzzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Marinacci rent richting de bal. Marinacci probeert naar een medespeler te passen. Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi draait met de bal, schiet en ... Genestreti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Sophie2015 2:0

16e minuut.
Stramaccioni schiet op doel. Nuzzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bascini zal de hoekschop nemen. Nuzzi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Nuzzi de bal. Nuzzi geeft een hoge lob. Storaci is nu in balbezit. Nuzzi onderschept slim de pass. Nuzzi draait met de bal, schiet en ... Genestreti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cavalletto de bal. Nuzzi is nu in balbezit. Nuzzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Genestreti met een harde bal richting middenveld. Marinacci probeert de bal met de borst te controleren. Marinacci passt de bal met de wreef. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Genestreti met een harde bal richting middenveld. Serrati kopt de bal weg. Storaci is nu in balbezit. Marinacci onderschept slim de pass. Marinacci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Sophie2015 3:0

23e minuut.
Tacchinardi is nu in balbezit. Stramaccioni verovert de bal door een tackle van achteren. Stramaccioni heeft problemen om de bal te vangen. Stramaccioni schiet op doel. Genestreti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Sophie2015 4:0

25e minuut.
Stramaccioni rent richting de bal. Nuzzi is nu in balbezit. Stramaccioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramaccioni haalt uit met een fantastische trap. Genestreti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Stramaccioni speelt de bal door. Tacchinardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi onderschept slim de pass. Nuzzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Sophie2015 5:0

40e minuut.
Stramaccioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi is nu in balbezit. Stramaccioni rent richting de bal. Stramaccioni haalt uit met een fantastische trap. Genestreti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Sophie2015 6:0

43e minuut.
Stramaccioni rent richting de bal. Stramaccioni speelt de bal door. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi schiet op doel. Genestreti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Sophie2015 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 26%, Sophie2015 74%.
A.C. Verona - Sophie2015 7:0

48e minuut.
Bascini speelt de bal door. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi passt de bal in één keer door. Marinacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinacci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Sophie2015 8:0

48e minuut.
Beltramino probeert naar een medespeler te passen. Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisi probeert naar een medespeler te passen. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nuzzi passt de bal in één keer door. Stramaccioni rent richting de bal. Stramaccioni haalt uit met een fantastische trap. Genestreti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Sophie2015 9:0

56e minuut.
Marinacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramaccioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi is nu in balbezit. Stramaccioni is nu in balbezit. Stramaccioni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Guernieri geeft een lange en hoge pass. Taveri kopt de bal weg. Altamura met een sublieme pass. Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Beltramino kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuzzi de bal. Stramaccioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi is nu in balbezit. Nuzzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Beltramino kopt de bal weg. Meomartino rent richting de bal. Meomartino geeft een lange en hoge pass. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De Palma passt de bal zonder na te denken. Marinacci rent richting de bal. Marinacci passt de bal zonder na te denken. Stramaccioni rent richting de bal. Stramaccioni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Stramaccioni kopt de bal weg. Storaci heeft problemen om de bal te vangen. Marinacci is nu in balbezit. Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Storaci rent richting de bal. Marinacci verovert de bal door een tackle van achteren. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi haalt uit met een fantastische trap. Genestreti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Sophie2015 10:0

83e minuut.
Marinacci passt de bal in één keer door. Nuzzi is nu in balbezit. Klungelig pakt Stramaccioni de bal. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Sophie2015 11:0

88e minuut.
Daar is Guernieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Stramaccioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramaccioni schiet op doel. Genestreti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Sophie2015 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 14%, Sophie2015 86%.
A.C. Verona - Sophie2015 12:0