Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Victoria Oria FC
352j Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 23.1
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
Curtis is nu in balbezit. Curtis passt de bal in één keer door. Daar is Susar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 1:0

5e minuut.
Freire probeert naar een medespeler te passen. Chałas rent richting de bal. Chałas passt de bal met de wreef. Susar is nu in balbezit. Susar schiet op doel. Roncati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Buldreghini verovert de bal door een tackle van achteren. Chałas verovert de bal door een tackle van achteren. Chałas passt de bal met de wreef. Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Susar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Roncati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Dimatteo heeft problemen om de bal te vangen. Susar rent richting de bal. Susar passt de bal zonder na te denken. Curtis rent richting de bal. Curtis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zanette met een sublieme pass. Dimatteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire onderschept slim de pass. Susar geeft een lange en hoge pass. Curtis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 2:0

13e minuut.
Freire rent richting de bal. Freire speelt de bal door. Chałas met een sublieme pass. Susar is nu in balbezit. Susar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Friend geeft een lange en hoge pass. Curtis is nu in balbezit. Curtis met een sublieme pass. Susar rent richting de bal. Susar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Curtis kopt de bal weg. Klungelig pakt Rastelli de bal. Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Susar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 3:0

19e minuut.
Klungelig pakt Kucab de bal. Kucab met een sublieme pass. Susar rent richting de bal. Susar haalt uit met een fantastische trap. Roncati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 4:0

21e minuut.
Chałas speelt de bal door. Sartori Costa heeft problemen om de bal te vangen. Sartori Costa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Curtis de bal. Curtis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roncati met een harde bal richting middenveld. Kucab kopt de bal weg. Daar is Susar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 5:0

27e minuut.
Zanette probeert de bal met de borst te controleren. Steccanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas verovert de bal door een tackle van achteren. Zanette geeft de bal voor. Susar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kucab rent richting de bal. Kucab passt de bal in één keer door. Susar is nu in balbezit. Susar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 6:0

32e minuut.
Daar is Susar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susar passt de bal met de wreef. Daar is Curtis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 7:0

38e minuut.
Curtis rent richting de bal. Sartori Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa passt de bal zonder na te denken. Curtis rent richting de bal. Curtis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Freire speelt de bal door. Chałas probeert naar een medespeler te passen. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rastelli de bal onder controle te krijgen. Roncati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Chałas met een sublieme pass. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis passt de bal met de wreef. Susar rent richting de bal. Susar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 8:0

43e minuut.
Curtis geeft de bal voor. Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimatteo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Susar raakt geblesseerd tijdens het duel. Curtis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Curtis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kucab passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Buldreghini de bal onder controle te krijgen. Chałas geeft een hoge lob. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Victoria 24%, Oria FC 76%.
Sporting Victoria - Oria FC 8:0

50e minuut.
Freire geeft een hoge lob. Curtis kopt de bal weg. Daar is Dimatteo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susar is nu in balbezit. Susar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tardelli rent richting de bal. Tardelli passt de bal zonder na te denken. Curtis is nu in balbezit. Curtis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zanette speelt de bal door. Klungelig pakt Freire de bal. Freire probeert naar een medespeler te passen. Chałas rent richting de bal. Chałas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 9:0

55e minuut.
Daar is Sartori Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sartori Costa met een sublieme pass. Zanette heeft problemen om de bal te vangen. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 10:0

56e minuut.
Gros rent richting de bal. Kucab verovert de bal door een tackle van achteren. Kucab met een sublieme pass. Susar is nu in balbezit. Susar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buldreghini met een snelle inworp. Chałas probeert naar een medespeler te passen. Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Susar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 11:0

63e minuut.
Alpini kopt de bal weg. Inworp. Sartori Costa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanette is nu in balbezit. Zanette haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sartori Costa is nu in balbezit. Sartori Costa probeert naar een medespeler te passen. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rastelli de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Susar verovert de bal door een tackle van achteren. Curtis is nu in balbezit. Curtis haalt uit met een fantastische trap. Roncati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curtis rent richting de bal. Curtis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 12:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kucab met een snelle inworp. Daar is Freire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freire geeft een hoge lob. Curtis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 13:0

72e minuut.
Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis passt de bal met de wreef. Susar rent richting de bal. Susar haalt uit met een fantastische trap. Roncati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 14:0

73e minuut.
Zanette geeft de bal voor. Roncati met een sublieme pass. Chałas kopt de bal weg. Curtis is nu in balbezit. Curtis haalt uit met een fantastische trap. Roncati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Curtis is nu in balbezit. Curtis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 15:0

78e minuut.
Zanette raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kasparov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Susar de bal onder controle te krijgen. Susar geeft de bal voor. Daar is Freire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freire haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rastelli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - Oria FC 16:0

83e minuut.
Klungelig pakt De Miniccia de bal. Sartori Costa is nu in balbezit. Curtis rent richting de bal. Curtis schiet op doel. Rastelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roncati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Susar passt de bal in één keer door. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis schiet op doel. Rastelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roncati probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Roncati trapt de bal weg van het doel. Sartori Costa kopt de bal weg. Curtis rent richting de bal. Curtis draait met de bal, schiet en ... Rastelli probeert de bal aan de voet te houden. Roncati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gros kopt de bal weg. Chałas probeert naar een medespeler te passen. Curtis rent richting de bal. Susar rent richting de bal. Susar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Susar passt de bal zonder na te denken. Daar is Curtis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis is nu in balbezit. Curtis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Alpini probeert de bal met de borst te controleren. Freire probeert naar een medespeler te passen. Sartori Costa geeft de bal voor. De Miniccia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sartori Costa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Victoria 14%, Oria FC 86%.
Sporting Victoria - Oria FC 16:0