Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cosmos Calcio F.C. Guners
Cosmos 4-4-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 18.2
solid Schieten average
solid Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Loi geeft de bal voor. Inworp. Caccianiga met de inworp. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Maiorana geeft een hoge lob. Parreira kopt de bal weg. Costarelli heeft problemen om de bal te vangen. Bahja rent richting de bal. Bahja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Theodor is nu in balbezit. Caccianiga is nu in balbezit. Caccianiga passt de bal in één keer door. Theodor rent richting de bal. Theodor draait met de bal, schiet en ... Zamaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Melani kan de bal niet met de borst controleren. Metidieri is nu in balbezit. Melani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melani krijgt een gele kaart. Metidieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Theodor zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos Calcio F.C. - Guners 1:0

15e minuut.
Berezowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Metidieri de bal. Costarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri onderschept slim de pass. Metidieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Melani speelt de bal door. Theodor rent richting de bal. Marianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor rent richting de bal. Theodor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Caccianiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccianiga passt de bal zonder na te denken. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor schiet op doel. Loi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos Calcio F.C. - Guners 2:0

21e minuut.
Costarelli is nu in balbezit. Metidieri onderschept slim de pass. Metidieri passt de bal in één keer door. Theodor is nu in balbezit. Theodor schiet op doel. Zamaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Metidieri is nu in balbezit. Metidieri schiet op doel. Maiorana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Theodor rent richting de bal. Theodor schiet op doel. Zamaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos Calcio F.C. - Guners 3:0

29e minuut.
Maiorana geeft een hoge lob. Inworp. Berezowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Metidieri rent richting de bal. Metidieri draait met de bal, schiet en ... Zamaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berezowski zal de hoekschop nemen. Zamaro bokst de bal weg.

31e minuut.
Debruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahja is nu in balbezit. Bahja probeert naar een medespeler te passen. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cappelli is nu in balbezit. Theodor verovert de bal door een tackle van achteren. Theodor passt de bal in één keer door. Metidieri heeft problemen om de bal te vangen. Metidieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Metidieri rent richting de bal. Metidieri passt de bal zonder na te denken. Cappelli controleert de bal met de borst. Theodor rent richting de bal. Theodor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Berezowski passt de bal met de wreef. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri probeert naar een medespeler te passen. Theodor rent richting de bal. Theodor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Metidieri is nu in balbezit. Berezowski rent richting de bal. Berezowski passt de bal zonder na te denken. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmos Calcio F.C. 13%, Guners 87%.
Cosmos Calcio F.C. - Guners 3:0

51e minuut.
Berezowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezowski passt de bal zonder na te denken. Metidieri is nu in balbezit. Daar is Metidieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metidieri schiet op doel. Zamaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Berezowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Theodor maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos Calcio F.C. - Guners 4:0

56e minuut.
Berezowski met een sublieme pass. Loi verovert de bal door een tackle van achteren. Theodor rent richting de bal. Theodor draait met de bal, schiet en ... Zamaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Loi probeert de bal aan de voet te houden. Theodor is nu in balbezit. Theodor draait met de bal, schiet en ... Loi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos Calcio F.C. - Guners 5:0

64e minuut.
Debruyn speelt de bal door. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor draait met de bal, schiet en ... Zamaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos Calcio F.C. - Guners 6:0

67e minuut.
Caccianiga verovert de bal door een tackle van achteren. Caccianiga met een sublieme pass. Klungelig pakt Theodor de bal. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos Calcio F.C. - Guners 7:0

71e minuut.
Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahja met een sublieme pass. Theodor is nu in balbezit. Theodor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor passt de bal in één keer door. Metidieri rent richting de bal. Metidieri draait met de bal, schiet en ... Zamaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

83e minuut.
Theodor passt de bal met de wreef. Debruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Debruyn speelt de bal door. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos Calcio F.C. - Guners 8:0

85e minuut.
Tătaru passt de bal in één keer door. Theodor rent richting de bal. Theodor passt de bal in één keer door. Daar is Metidieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metidieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiorana bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri verovert de bal door een tackle van achteren. Metidieri haalt uit met een fantastische trap. Zamaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos Calcio F.C. - Guners 9:0

87e minuut.
Serio speelt de bal door. Bagli heeft problemen om de bal te vangen. Metidieri verovert de bal door een tackle van achteren. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos Calcio F.C. - Guners 10:0

90e minuut.
Metidieri probeert naar een medespeler te passen. Debruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Debruyn passt de bal zonder na te denken. Theodor rent richting de bal. Theodor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos Calcio F.C. - Guners 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmos Calcio F.C. 14%, Guners 86%.
Cosmos Calcio F.C. - Guners 11:0