Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico hubby Milano Central
my_343 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 16.9
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Burrati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardeleanu met een sublieme pass. Plesca heeft problemen om de bal te vangen. Plesca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico hubby - Milano Central 1:0

3e minuut.
Plesca onderschept slim de pass. Plesca probeert naar een medespeler te passen. Šram is nu in balbezit. Šram haalt uit met een fantastische trap. Pagliaro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico hubby - Milano Central 2:0

11e minuut.
Booy bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Burrati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Cicco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cicco geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Emin geeft een lange en hoge pass. Girolami is nu in balbezit. Šram onderschept slim de pass. Šram haalt uit met een fantastische trap. Settimi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico hubby - Milano Central 3:0

14e minuut.
Zieńczuk met een sublieme pass. Girolami rent richting de bal. Plesca verovert de bal door een tackle van achteren. Šram bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram draait met de bal, schiet en ... Paal! Šram bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico hubby - Milano Central 4:0

17e minuut.
Cyrulik passt de bal zonder na te denken. Girolami bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram onderschept slim de pass. Klungelig pakt Šram de bal. Šram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico hubby - Milano Central 5:0

21e minuut.
Farré geeft de bal voor. Ardeleanu is nu in balbezit. Ardeleanu speelt de bal door. Šram heeft problemen om de bal te vangen. Šram schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ardeleanu is nu in balbezit. Ardeleanu geeft een lange en hoge pass. Pagliaro probeert de bal met de borst te controleren. Šram bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram haalt uit met een fantastische trap. Settimi bokst de bal weg.

24e minuut.
Cyrulik probeert naar een medespeler te passen. Cosentini speelt de bal door. Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram rent richting de bal. Šram schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Plesca is nu in balbezit. Šram is nu in balbezit. Šram passt de bal zonder na te denken. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico hubby - Milano Central 6:0

38e minuut.
Ardeleanu speelt de bal door. Girolami rent richting de bal. Šram tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šram krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Šram de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Girolami. Šram is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cosentini met een snel genomen vrije trap. Ardeleanu kopt de bal weg. Šram bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Farré probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Plesca de bal. Plesca passt de bal zonder na te denken. Šram rent richting de bal. Šram haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico hubby - Milano Central 7:0

44e minuut.
Burrati rent richting de bal. Donadeo is nu in balbezit. Donadeo met een sublieme pass. Šram rent richting de bal. Šram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico hubby 32%, Milano Central 68%.
Atletico hubby - Milano Central 7:0

46e minuut.
Turnisi rent richting de bal. Turnisi passt de bal met de wreef. Nespola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram verovert de bal door een tackle van achteren. Šram draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Ardeleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ardeleanu geeft een lange en hoge pass. Plesca rent richting de bal. Šram bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Emin met een sublieme pass. Ardeleanu heeft problemen om de bal te vangen. Ardeleanu passt de bal met de wreef. Daar is Šram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šram draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico hubby - Milano Central 8:0

52e minuut.
Doeltrap. Marinello trapt de bal weg van het doel. Parrinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram verovert de bal door een tackle van achteren. Šram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico hubby - Milano Central 9:0

55e minuut.
Parrinello passt de bal zonder na te denken. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram haalt uit met een fantastische trap. Settimi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico hubby - Milano Central 10:0

55e minuut.
Turnisi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lucinio komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Farré probeert de bal met de borst te controleren. Farré passt de bal met de wreef. Ardeleanu heeft problemen om de bal te vangen. Šram bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Scantamburlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca verovert de bal door een tackle van achteren. Plesca passt de bal met de wreef. Šram is nu in balbezit. Šram haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardeleanu passt de bal zonder na te denken. Šram bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico hubby - Milano Central 11:0

63e minuut.
De Cicco met een sublieme pass. Lucinio heeft problemen om de bal te vangen. Šram rent richting de bal. Šram schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardeleanu met een snelle inworp. Booy speelt de bal door. Šram is nu in balbezit. Šram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Settimi trapt de bal weg van het doel. Cosentini kopt de bal weg. Girolami bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram is nu in balbezit. Šram draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pagliaro de bal. Ardeleanu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Parrinello ... Strafschop! Ardeleanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Šram kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Emin geeft de bal voor. Pagliaro kopt de bal weg. Plesca is nu in balbezit. Plesca geeft de bal voor. Šram rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico hubby - Milano Central 12:0

72e minuut.
Girolami is nu in balbezit. Šram is nu in balbezit. Šram passt de bal in één keer door. Plesca rent richting de bal. Plesca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Settimi trapt de bal weg. Cosentini kopt de bal weg. Šram rent richting de bal. Šram haalt uit met een fantastische trap. Settimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico hubby - Milano Central 13:0

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pagliaro trapt de bal weg van het doel. Ardeleanu kopt de bal weg. Šram bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca geeft een lange en hoge pass. Parrinello kopt de bal weg. Emin rent richting de bal. Emin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico hubby 14%, Milano Central 86%.
Atletico hubby - Milano Central 13:0