Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thorbotron Unione Sportiva Faenza
basewng1re1_æ Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 15.5
redelijk Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Agulla speelt de bal door. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka geeft een hoge lob. Trenti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thorbotron - Unione Sportiva Faenza 1:0

8e minuut.
Pontoglio passt de bal met de wreef. Asztalos heeft problemen om de bal te vangen. Asztalos geeft de bal voor. Pontoglio kopt de bal weg. Pijawka geeft een lange en hoge pass. Buti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pievano met een sublieme pass. Pijawka rent richting de bal. Pijawka passt de bal zonder na te denken. Trenti rent richting de bal. Trenti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nurci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurci met een sublieme pass. Klungelig pakt Stochino de bal. Trenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Agulla passt de bal zonder na te denken. Enache probeert naar een medespeler te passen. Pijawka met een sublieme pass. Trenti rent richting de bal. Trenti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Stochino geeft een lange en hoge pass. Pijawka probeert naar een medespeler te passen. Trenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thorbotron - Unione Sportiva Faenza 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thorbotron 19%, Unione Sportiva Faenza 81%.
Thorbotron - Unione Sportiva Faenza 2:0

56e minuut.
Stochino geeft een lange en hoge pass. Lixandru geeft een hoge lob. Trenti is nu in balbezit. Trenti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pontoglio de bal onder controle te krijgen. Buti bokst de bal weg.

62e minuut.
D`Auria probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Enache met een snelle inworp. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Asztalos geeft de bal voor. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka passt de bal zonder na te denken. Trenti heeft problemen om de bal te vangen. Trenti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Lixandru geeft de bal voor. D`Auria geeft een hoge lob. Lixandru met een sublieme pass. Pijawka rent richting de bal. Pijawka geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nurci geeft een lange en hoge pass. Pijawka kopt de bal weg. Trenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pontoglio de bal onder controle te krijgen. Buti bokst de bal weg.

73e minuut.
Pijawka probeert naar een medespeler te passen. Trenti speelt de bal door. Kasu heeft problemen om de bal te vangen. Kasu haalt uit met een fantastische trap. D`Orazio probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Raccar is nu in balbezit. Raccar geeft een lange en hoge pass. Trenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thorbotron - Unione Sportiva Faenza 3:0

84e minuut.
Doeltrap. Pontoglio trapt de bal weg van het doel. D`Auria kopt de bal weg. Klungelig pakt Trenti de bal. Trenti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thorbotron 20%, Unione Sportiva Faenza 80%.
Thorbotron - Unione Sportiva Faenza 3:0