Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real ciucia real montenegro
4411 Tactiek ts
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 55
solid Schieten very good
very good Passen adequate
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Fragomeni de bal. Fragomeni speelt de bal door. Bencreati is nu in balbezit. Bencreati schiet op doel. Lăzărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - real montenegro 1:0

4e minuut.
Tovagliari is nu in balbezit. Mäeorg onderschept slim de pass. Mäeorg met een sublieme pass. Rebaudengo geeft een hoge lob. Bencreati krijgt zijn hoofd ertegen. Lăzărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Minello probeert naar een medespeler te passen. Daffonchio probeert naar een medespeler te passen. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg geeft een hoge lob. Bencreati krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lăzărescu trapt de bal weg van het doel. Nordio is nu in balbezit. Nordio met een sublieme pass. Daffonchio probeert naar een medespeler te passen. Mäeorg geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Lăzărescu trapt de bal weg van het doel. Bazunts kopt de bal weg. Bencreati is nu in balbezit. Bencreati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Fragomeni met een sublieme pass. Minello is nu in balbezit. Minello geeft een lange en hoge pass. Bencreati rent richting de bal. Bencreati schiet op doel. Lăzărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mäeorg neemt de hoekschop. Bencreati rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daffonchio speelt de bal door. Fragomeni heeft problemen om de bal te vangen. Fragomeni speelt de bal door. Bencreati is nu in balbezit. Bencreati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg passt de bal met de wreef. Bencreati rent richting de bal. Bencreati haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bencreati geeft een hoge lob. Bărzoi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minello. Minello krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daffonchio speelt de bal door. Bencreati rent richting de bal. Bencreati passt de bal in één keer door. Minello rent richting de bal. Minello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - real montenegro 2:0

31e minuut.
Daffonchio met een sublieme pass. Rebaudengo is nu in balbezit. Rebaudengo geeft een lange en hoge pass. Bencreati is nu in balbezit. Bencreati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sĩ Hoàng rent richting de bal. Mäeorg onderschept slim de pass. Mäeorg met een sublieme pass. Bencreati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencreati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Daar is Nordio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordio speelt de bal door. Fragomeni met een sublieme pass. Bencreati is nu in balbezit. Bencreati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Tonucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzărescu speelt de bal door. Nordio kopt de bal weg. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bencreati rent richting de bal. Bencreati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - real montenegro 3:0

44e minuut.
Bazunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordio onderschept slim de pass. Nordio speelt de bal door. Bencreati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencreati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bencreati rent richting de bal. Bencreati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real ciucia 11%, real montenegro 89%.
real ciucia - real montenegro 3:0

46e minuut.
Daffonchio probeert naar een medespeler te passen. Nordio heeft problemen om de bal te vangen. Nordio geeft een hoge lob. Bencreati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencreati schiet op doel. Lăzărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - real montenegro 4:0

51e minuut.
Nordio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordio passt de bal in één keer door. Daffonchio probeert naar een medespeler te passen. Bencreati is nu in balbezit. Bencreati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daffonchio heeft problemen om de bal te vangen. Fragomeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragomeni passt de bal in één keer door. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bencreati rent richting de bal. Bencreati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Daffonchio controleert de bal met de borst. Daffonchio geeft een lange en hoge pass. Daar is Giudice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencreati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencreati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mäeorg verovert de bal door een tackle van achteren. Mäeorg met een sublieme pass. Bencreati rent richting de bal. Bencreati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - real montenegro 5:0

57e minuut.
Bazunts speelt de bal door. Bărzoi speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mäeorg zal de hoekschop nemen. Bencreati maakt een snoekduik en kopt de bal. Lăzărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - real montenegro 6:0

66e minuut.
Nordio speelt de bal door. Fragomeni rent richting de bal. Fragomeni passt de bal in één keer door. Bencreati is nu in balbezit. Bencreati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Nordio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordio speelt de bal door. Mäeorg speelt de bal door. Bencreati rent richting de bal. Bencreati draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Klungelig pakt Bencreati de bal. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi geeft de bal voor. Fragomeni is nu in balbezit. Fragomeni geeft de bal voor. Lăzărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Fragomeni met een snelle inworp. Minello bereikt de bal nog maar net als eerste. Minello met een sublieme pass. Fragomeni is nu in balbezit. Fragomeni passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mäeorg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bencreati rent richting de bal. Bencreati schiet op doel. Lăzărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Doeltrap. Lăzărescu trapt de bal weg. Nordio kopt de bal weg. Minello bereikt de bal nog maar net als eerste. Minello geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rebaudengo met een sublieme pass. Daffonchio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bencreati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencreati draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bazunts rent richting de bal. Nordio verovert de bal door een tackle van achteren. Nordio geeft de bal voor. Bencreati rent richting de bal. Bencreati haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - real montenegro 7:0

84e minuut.
Inworp. Minello met de inworp. Daar is Nordio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordio geeft een lange en hoge pass. Bencreati rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mäeorg zal de hoekschop nemen. Bencreati krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mäeorg verovert de bal door een tackle van achteren. Mäeorg probeert naar een medespeler te passen. Bencreati rent richting de bal. Bencreati draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - real montenegro 8:0

89e minuut.
Nordio met een sublieme pass. Daffonchio rent richting de bal. Daffonchio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mäeorg de bal. Mäeorg geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - real montenegro 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real ciucia 15%, real montenegro 85%.
real ciucia - real montenegro 9:0