Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Flanagan Cico FC
JoJO Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 19.3
formidable Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Balzerelli met een sublieme pass. Eliseo rent richting de bal. Fabiano begaat een overtreding. Fabiano krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Alecci geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Amantini de bal onder controle te krijgen. Małosolny kopt de bal weg. Giamboni rent richting de bal. Giamboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 1:0

9e minuut.
Pane is nu in balbezit. Pane geeft de bal voor. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboni is nu in balbezit. Giamboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 2:0

12e minuut.
Fabiano onderschept slim de pass. Fabiano passt de bal in één keer door. Velescu is nu in balbezit. Velescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 3:0

14e minuut.
Małosolny is nu in balbezit. Giamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny speelt de bal door. Giamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 4:0

19e minuut.
Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboni rent richting de bal. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny schiet op doel. Accursio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 5:0

20e minuut.
Velescu passt de bal met de wreef. Alecci is nu in balbezit. Alecci met een sublieme pass. Giamboni rent richting de bal. Giamboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 6:0

26e minuut.
Fabiano passt de bal met de wreef. Giamboni rent richting de bal. Giamboni passt de bal met de wreef. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Velescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Małosolny de bal. Małosolny passt de bal zonder na te denken. Giamboni is nu in balbezit. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. Accursio bokst de bal weg.

29e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Zambrano geeft de bal voor. Elmacı kopt de bal weg. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Giamboni controleert de bal met de borst. Goia rent richting de bal. Giamboni verovert de bal door een tackle van achteren. Giamboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 7:0

33e minuut.
Alecci met een snelle inworp. Velescu is nu in balbezit. Velescu geeft een lange en hoge pass. Giamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Avanzati passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alecci de bal. Alecci geeft de bal voor. Giamboni is nu in balbezit. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 8:0

38e minuut.
Eliseo heeft problemen om de bal te vangen. Małosolny onderschept slim de pass. Giamboni is nu in balbezit. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. Accursio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 9:0

40e minuut.
Pane passt de bal zonder na te denken. Małosolny rent richting de bal. Giamboni is nu in balbezit. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. Accursio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 10:0

42e minuut.
Pane geeft een hoge lob. Goia is nu in balbezit. Giamboni onderschept slim de pass. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. Accursio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Alecci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Małosolny de bal. Małosolny geeft een lange en hoge pass. Giamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Flanagan 27%, Cico FC 73%.
Fc Flanagan - Cico FC 11:0

46e minuut.
Velescu onderschept slim de pass. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny passt de bal in één keer door. Giamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboni haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Małosolny kopt de bal weg. Balzerelli controleert de bal met de borst. Giamboni probeert naar een medespeler te passen. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Alecci is nu in balbezit. Alecci passt de bal met de wreef. Amantini heeft problemen om de bal te vangen. Małosolny rent richting de bal. Małosolny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Alecci passt de bal met de wreef. Małosolny rent richting de bal. Małosolny met een sublieme pass. Giamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 12:0

69e minuut.
Daar is Małosolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giamboni is nu in balbezit. Daar is Małosolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 13:0

75e minuut.
Avanzati rent richting de bal. Avanzati geeft een hoge lob. Fabiano kopt de bal weg. Giamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Fabiano met een sublieme pass. Avanzati met een sublieme pass. Qəmbərov probeert naar een medespeler te passen. Velescu is nu in balbezit. Velescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 14:0

79e minuut.
Fabiano rent richting de bal. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny met een sublieme pass. Velescu is nu in balbezit. Velescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Amantini verovert de bal door een tackle van achteren. Amantini speelt de bal door. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny schiet op doel. Zambrano probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zambrano geeft een hoge lob. Qəmbərov kopt de bal weg. Alecci probeert naar een medespeler te passen. Małosolny rent richting de bal. Małosolny draait met de bal, schiet en ... Accursio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Amantini kopt de bal weg. Daar is Velescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velescu passt de bal zonder na te denken. Giamboni is nu in balbezit. Giamboni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Flanagan - Cico FC 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Flanagan 15%, Cico FC 85%.
Fc Flanagan - Cico FC 15:0