Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 22:19
  • Bekerwedstrijd: Qualificazione
  • Stadion: Frigidaire
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28198
Freddolosi Fortezza Adriatica
new deal 6 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 19.3
solid Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ławnicak met een snelle inworp. Galetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca onderschept slim de pass. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Magistro is nu in balbezit. Operti verovert de bal door een tackle van achteren. Operti speelt de bal door. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Biasio rent richting de bal. Radaelli verovert de bal door een tackle van achteren. Radaelli speelt de bal door. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Fortezza Adriatica 1:0

4e minuut.
Magistro is nu in balbezit. Magistro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bottini de bal. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pircher kopt de bal weg. D`Acunto rent richting de bal. D`Acunto passt de bal zonder na te denken. Daar is Franzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ławnicak verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

8e minuut.
Ateniese geeft een lange en hoge pass. Carandente Perreca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franzino rent richting de bal. Carandente Perreca onderschept slim de pass. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Fortezza Adriatica 2:0

11e minuut.
D`Acunto verovert de bal door een tackle van achteren. D`Acunto probeert naar een medespeler te passen. Bottini rent richting de bal. Radaelli rent richting de bal. Radaelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pieprzyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki geeft een hoge lob. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Fortezza Adriatica 3:0

16e minuut.
Galetta met een sublieme pass. Pircher rent richting de bal. Carandente Perreca verovert de bal door een tackle van achteren. Radaelli heeft problemen om de bal te vangen. Radaelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Radaelli haalt uit met een fantastische trap. Di Rosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jagodzki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carandente Perreca krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
D`Acunto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jagodzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodzki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carandente Perreca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Franzino met de inworp. Galetta is nu in balbezit. Galetta passt de bal in één keer door. Ławnicak rent richting de bal. Ławnicak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Operti kopt de bal weg. Klungelig pakt Radaelli de bal. Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli onderschept slim de pass. Radaelli geeft de bal voor. Speranza bokst de bal weg.

34e minuut.
Pieprzyk is nu in balbezit. Pieprzyk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Carandente Perreca de bal onder controle te krijgen. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Klungelig pakt Pircher de bal. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki geeft een hoge lob. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Radaelli geeft een lange en hoge pass. Daar is D`Acunto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Acunto geeft de bal voor. Radaelli rent richting de bal. Radaelli schiet op doel. Speranza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Fortezza Adriatica 4:0

39e minuut.
Magistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk onderschept slim de pass. Pieprzyk geeft de bal voor. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pieprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk geeft een lange en hoge pass. Carandente Perreca kan de bal niet met de borst controleren. Radaelli rent richting de bal. Radaelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki geeft de bal voor. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca schiet op doel. Speranza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Fortezza Adriatica 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 18%, Fortezza Adriatica 82%.
Freddolosi - Fortezza Adriatica 5:0

47e minuut.
D`Acunto bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Acunto geeft een lange en hoge pass. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli geeft een hoge lob. Carandente Perreca krijgt zijn hoofd ertegen. Speranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Klungelig pakt Operti de bal. Operti passt de bal in één keer door. Pieprzyk met een sublieme pass. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carandente Perreca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Fortezza Adriatica 6:0

51e minuut.
Speranza speelt de bal door. Jagodzki kopt de bal weg. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli rent richting de bal. Radaelli schiet op doel. Paal! Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap. Speranza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Di Rosa de bal. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Fortezza Adriatica 7:0

52e minuut.
Migliazza met een sublieme pass. Biasio rent richting de bal. Carandente Perreca onderschept slim de pass. Carandente Perreca schiet op doel. Radaelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Fortezza Adriatica 8:0

62e minuut.
D`Acunto kopt de bal weg. Pircher controleert de bal met de borst. Radaelli rent richting de bal. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
D`Acunto geeft een hoge lob. Bottini kopt de bal weg. Pieprzyk speelt de bal door. Radaelli rent richting de bal. Radaelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Jagodzki kopt de bal weg. Radaelli heeft problemen om de bal te vangen. Radaelli passt de bal zonder na te denken. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. D`Acunto met de inworp. Ławnicak is nu in balbezit. Ławnicak passt de bal zonder na te denken. D`Acunto geeft een hoge lob. Speranza bokst de bal weg.

72e minuut.
Klungelig pakt Jagodzki de bal. D`Acunto geeft een hoge lob. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli draait met de bal, schiet en ... Speranza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Magistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki onderschept slim de pass. Jagodzki geeft een lange en hoge pass. Radaelli rent richting de bal. Carandente Perreca rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Carandente Perreca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Fortezza Adriatica 9:0

80e minuut.
Jagodzki met een sublieme pass. Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini passt de bal met de wreef. Ławnicak rent richting de bal. Ławnicak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Speranza trapt de bal weg. D`Acunto kopt de bal weg. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pieprzyk kopt de bal weg. Radaelli met een sublieme pass. Jagodzki probeert de bal met de borst te controleren. Radaelli rent richting de bal. Radaelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Di Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Di Rosa passt de bal zonder na te denken. D`Acunto probeert naar een medespeler te passen. Ławnicak rent richting de bal. Ławnicak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Jagodzki de bal. Jagodzki geeft een hoge lob. Di Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 8%, Fortezza Adriatica 92%.
Freddolosi - Fortezza Adriatica 9:0