Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKHeinz Blasco
23-12-20 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


6e minuut.
Nogaro rent richting de bal. Milowicz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fanetti. Milowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Laratorelli wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Messi controleert de bal met de borst. Kuśmienny onderschept slim de pass. Kuśmienny met een sublieme pass. Klungelig pakt Milowicz de bal. Milowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Laratorelli kopt de bal weg. Anselmi heeft problemen om de bal te vangen. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Milowicz de bal. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Frasnedi bokst de bal weg.

9e minuut.
Anselmi rent richting de bal. Anselmi geeft een hoge lob. Nones kopt de bal weg. Laratorelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laratorelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kuśmienny onderschept slim de pass. Kuśmienny speelt de bal door. Milowicz rent richting de bal. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ferreti de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - Blasco 1:0

15e minuut.
Kuśmienny is nu in balbezit. Kuśmienny geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferreti de bal. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Laratorelli de bal. Port is nu in balbezit. Port geeft de bal voor. Frištenský rent richting de bal. Frištenský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mercante geeft een lange en hoge pass. Frištenský bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frištenský neemt de hoekschop. Milowicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Ferreti trapt de bal weg. Sălăgeanu kopt de bal weg. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Frasnedi met een harde bal richting middenveld. Kuśmienny kopt de bal weg. Fanetti probeert de bal met de borst te controleren. Milowicz rent richting de bal. Milowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Milowicz onderschept slim de pass. Milowicz passt de bal in één keer door. Frištenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frištenský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - Blasco 2:0

39e minuut.
Laratorelli geeft een hoge lob. Frištenský is nu in balbezit. Frištenský passt de bal met de wreef. Kuśmienny is nu in balbezit. Kuśmienny passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - Blasco 3:0

41e minuut.
Mercante rent richting de bal. Mercante speelt de bal door. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz schiet op doel. Frasnedi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - Blasco 4:0

42e minuut.
Di Pasquo met een sublieme pass. Daar is Messi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milowicz onderschept slim de pass. Milowicz schiet op doel. Frasnedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKHeinz 17%, Blasco 83%.
CSKHeinz - Blasco 4:0

51e minuut.
Laratorelli met een sublieme pass. Anselmi heeft problemen om de bal te vangen. Milowicz rent richting de bal. Milowicz draait met de bal, schiet en ... Nogaro probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frištenský rent richting de bal. Frištenský haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - Blasco 5:0

52e minuut.
Mercante rent richting de bal. Mercante speelt de bal door. Daar is Frištenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milowicz rent richting de bal. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Frasnedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Frasnedi niet meer kan verder spelen. Soregaroli komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Heerings de bal onder controle te krijgen. Heerings geeft een lange en hoge pass. Mercante met een sublieme pass. Frištenský is nu in balbezit. Frištenský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kuśmienny rent richting de bal. Kuśmienny passt de bal met de wreef. Fanetti heeft problemen om de bal te vangen. Milowicz rent richting de bal. Milowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Frištenský met een sublieme pass. Mercante is nu in balbezit. Mercante met een sublieme pass. Milowicz rent richting de bal. Milowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - Blasco 6:0

84e minuut.
Ferreti geeft een hoge lob. Inworp. Frištenský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heerings rent richting de bal. Heerings geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Heerings rent richting de bal. Heerings speelt de bal door. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz draait met de bal, schiet en ... Nogaro probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - Blasco 7:0

87e minuut.
Anselmi rent richting de bal. Kuśmienny onderschept slim de pass. Kuśmienny probeert naar een medespeler te passen. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKHeinz 16%, Blasco 84%.
CSKHeinz - Blasco 7:0