Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdrugius La maghina de papà
polo +movimento Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 17.9
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Liechti probeert naar een medespeler te passen. Maisepp rent richting de bal. Snedker bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedker schiet op doel. Peroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 1:0

11e minuut.
Maisepp heeft problemen om de bal te vangen. Maisepp passt de bal in één keer door. Ponti rent richting de bal. Snedker verovert de bal door een tackle van achteren. Snedker draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 2:0

14e minuut.
Roseima met een sublieme pass. Urzică is nu in balbezit. Urzică passt de bal met de wreef. Maisepp rent richting de bal. Maisepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Maisepp is nu in balbezit. Urzică is nu in balbezit. Frappampina rent richting de bal. Maisepp verovert de bal door een tackle van achteren. Maisepp haalt uit met een fantastische trap. Peroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Snedker rent richting de bal. Snedker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 3:0

25e minuut.
Ponti is nu in balbezit. Liechti verovert de bal door een tackle van achteren. Liechti haalt uit met een fantastische trap. Urzică rent richting de bal. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 4:0

34e minuut.
Roseima passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz speelt de bal door. Urzică is nu in balbezit. Urzică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Snedker de bal. Maisepp rent richting de bal. Maisepp haalt uit met een fantastische trap. Peroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Frappampina de bal. Peroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urzică is nu in balbezit. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 5:0

42e minuut.
Daar is Ponti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snedker is nu in balbezit. Snedker met een sublieme pass. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Alfaro de bal. Gontarewicz met een sublieme pass. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică draait met de bal, schiet en ... Snedker krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdrugius 28%, La maghina de papà 72%.
sdrugius - La maghina de papà 5:0

46e minuut.
Inworp. Kubowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liechti met een sublieme pass. Maisepp heeft problemen om de bal te vangen. Maisepp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Liechti kopt de bal weg. Snedker is nu in balbezit. Snedker passt de bal met de wreef. Maisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Crivellaro de bal. Snedker met een sublieme pass. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică draait met de bal, schiet en ... Frappampina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 6:0

52e minuut.
Punzio speelt de bal door. Snedker bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp schiet op doel. Peroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 7:0

53e minuut.
Snedker rent richting de bal. Snedker speelt de bal door. Daar is Maisepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisepp schiet op doel. Peroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Frappampina geeft een lange en hoge pass. Kubowicz kopt de bal weg. Snedker probeert naar een medespeler te passen. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 8:0

55e minuut.
Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti probeert naar een medespeler te passen. Punzio heeft problemen om de bal te vangen. Snedker rent richting de bal. Snedker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Liechti kopt de bal weg. Snedker bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedker passt de bal in één keer door. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ghisellini is nu in balbezit. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz met een sublieme pass. Urzică heeft problemen om de bal te vangen. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 9:0

62e minuut.
Frappampina is nu in balbezit. Maisepp verovert de bal door een tackle van achteren. Maisepp schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 10:0

63e minuut.
Liechti met een snelle inworp. Snedker bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedker passt de bal met de wreef. Kubowicz rent richting de bal. Kubowicz geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Carta met een harde bal richting middenveld. Kubowicz kopt de bal weg. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Sobkowicz speelt de bal door. Snedker is nu in balbezit. Snedker passt de bal zonder na te denken. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 11:0

69e minuut.
Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Snedker de bal onder controle te krijgen. Maisepp rent richting de bal. Maisepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 12:0

71e minuut.
Kubowicz is nu in balbezit. Kubowicz geeft de bal voor. Snedker kopt de bal weg. Maisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Liechti passt de bal met de wreef. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp geeft een hoge lob. Snedker bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Liechti is nu in balbezit. Liechti probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz met een sublieme pass. Maisepp rent richting de bal. Maisepp haalt uit met een fantastische trap. Peroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 13:0

81e minuut.
Frappampina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frappampina geeft de bal voor. Alfaro kopt de bal weg. Urzică rent richting de bal. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peroni trapt de bal weg van het doel. Gontarewicz geeft een lange en hoge pass. Snedker rent richting de bal. Snedker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Snedker is nu in balbezit. Snedker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 14:0

84e minuut.
Punzio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snedker rent richting de bal. Snedker draait met de bal, schiet en ... Peroni bokst de bal weg.

86e minuut.
Ghisellini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gontarewicz met een snelle inworp. Klungelig pakt Urzică de bal. Urzică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - La maghina de papà 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdrugius 11%, La maghina de papà 89%.
sdrugius - La maghina de papà 15:0