Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blacksheeps Asdrubale
442 CLASSICO Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
53 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 19.5
excellent Schieten poor
excellent Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Baghini rent richting de bal. Khadam onderschept slim de pass. Khadam speelt de bal door. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 1:0

5e minuut.
Khadam is nu in balbezit. Khadam passt de bal zonder na te denken. Florian speelt de bal door. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 2:0

5e minuut.
Del Nero speelt de bal door. Daar is Giraldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baghini rent richting de bal. Cung onderschept slim de pass. Cung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 3:0

9e minuut.
Cung met een sublieme pass. Mondini rent richting de bal. Mondini probeert naar een medespeler te passen. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 4:0

13e minuut.
Inworp. Florian met de inworp. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta geeft de bal voor. Ziemba krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De Negri probeert naar een medespeler te passen. Pobuta geeft de bal voor. Lisi rent richting de bal. Ziemba verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marulli de bal. Cung rent richting de bal. Cung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Ziemba kopt de bal weg. Klungelig pakt Cung de bal. Baghini is nu in balbezit. Cung verovert de bal door een tackle van achteren. Cung schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Florian met een snelle inworp. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta passt de bal in één keer door. Ziemba rent richting de bal. Ziemba draait met de bal, schiet en ... Vorabbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 5:0

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vorabbi trapt de bal weg van het doel. Khadam kopt de bal weg. Daar is Ziemba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Marulli trapt de bal weg van het doel. Khadam kopt de bal weg. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba schiet op doel. Vorabbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 6:0

28e minuut.
Khadam geeft de bal voor. Cung kopt de bal weg. Klungelig pakt Lisi de bal. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Florian kopt de bal weg. Ziemba rent richting de bal. Prinelli met een sublieme pass. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 7:0

33e minuut.
Pobuta probeert naar een medespeler te passen. Florian is nu in balbezit. Florian geeft een lange en hoge pass. Ziemba rent richting de bal. Ziemba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vorabbi met een harde bal richting middenveld. Khadam rent richting de bal. Khadam speelt de bal door. Klungelig pakt Ziemba de bal. Ziemba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vorabbi speelt de bal door. Khadam kopt de bal weg. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 8:0

39e minuut.
Mondini passt de bal zonder na te denken. Cung is nu in balbezit. Cung passt de bal met de wreef. Ziemba rent richting de bal. Ziemba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cung rent richting de bal. Cung haalt uit met een fantastische trap. Vorabbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 9:0

42e minuut.
Florian geeft een lange en hoge pass. Mondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondini probeert naar een medespeler te passen. Cung rent richting de bal. Cung schiet op doel. Vorabbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 10:0

43e minuut.
Cung is nu in balbezit. Cung passt de bal in één keer door. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba draait met de bal, schiet en ... Vorabbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blacksheeps 17%, Asdrubale 83%.
Blacksheeps - Asdrubale 11:0

46e minuut.
Giraldi is nu in balbezit. Giraldi passt de bal in één keer door. Marra is nu in balbezit. Ziemba onderschept slim de pass. Ziemba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Christou kopt de bal weg. Cung probeert de bal met de borst te controleren. Cung met een sublieme pass. Klungelig pakt Ziemba de bal. Ziemba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 12:0

52e minuut.
Mondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondini passt de bal in één keer door. Christou speelt de bal door. Cung is nu in balbezit. Cung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Christou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christou geeft de bal voor. Cung heeft problemen om de bal te vangen. Cung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 13:0

56e minuut.
Mondini geeft een lange en hoge pass. Khadam kopt de bal weg. Cung rent richting de bal. Cung haalt uit met een fantastische trap. Vorabbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 14:0

59e minuut.
Khadam heeft problemen om de bal te vangen. Khadam met een sublieme pass. Christou met een sublieme pass. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 15:0

61e minuut.
Mondini rent richting de bal. Mondini geeft een hoge lob. Ziemba rent richting de bal. Ziemba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prinelli de bal onder controle te krijgen. Vorabbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 16:0

63e minuut.
Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam passt de bal in één keer door. Florian met een sublieme pass. Cung is nu in balbezit. Cung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Ziemba de bal. Florian rent richting de bal. Lisi onderschept slim de pass. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Vorabbi trapt de bal weg. Khadam kopt de bal weg. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vorabbi probeert naar een medespeler te passen. Creda kopt de bal weg. Christou heeft problemen om de bal te vangen. Christou met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cung is nu in balbezit. Cung passt de bal zonder na te denken. Florian met een sublieme pass. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Khadam passt de bal in één keer door. Florian is nu in balbezit. Florian geeft een lange en hoge pass. Cung heeft problemen om de bal te vangen. Cung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Marulli de bal. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam passt de bal zonder na te denken. Florian probeert naar een medespeler te passen. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam draait met de bal, schiet en ... Vorabbi bokst de bal weg. Ziemba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Khadam speelt de bal door. Christou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christou probeert naar een medespeler te passen. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Florian passt de bal met de wreef. Khadam is nu in balbezit. Khadam passt de bal met de wreef. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba haalt uit met een fantastische trap. Vorabbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Mondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondini geeft de bal voor. Marulli heeft problemen om de bal te vangen. Cung rent richting de bal. Cung draait met de bal, schiet en ... Vorabbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ziemba rent richting de bal. Ziemba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Florian kopt de bal weg. Khadam met een sublieme pass. Christou met een sublieme pass. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Asdrubale 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blacksheeps 16%, Asdrubale 84%.
Blacksheeps - Asdrubale 17:0