Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NEVERLOST Gregorio F.C.
davide3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 16.1
good Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Cusani rent richting de bal. Cusani passt de bal in één keer door. Pintea met een sublieme pass. Forrai rent richting de bal. Forrai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas passt de bal in één keer door. Pintea rent richting de bal. Pintea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cichos onderschept slim de pass. Cichos geeft de bal voor. Brubalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pintea rent richting de bal. Pintea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEVERLOST - Gregorio F.C. 1:0

22e minuut.
Buranello is nu in balbezit. Pintea onderschept slim de pass. Pintea met een sublieme pass. Forrai rent richting de bal. Forrai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cusani heeft problemen om de bal te vangen. Pintea is nu in balbezit. Pintea passt de bal zonder na te denken. Kämpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NEVERLOST - Gregorio F.C. 2:0

30e minuut.
Kämpf rent richting de bal. Kämpf passt de bal met de wreef. Brubalo is nu in balbezit. Forrai verovert de bal door een tackle van achteren. Forrai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Guastalvino met een harde bal richting middenveld. Cabezas kopt de bal weg. Pintea rent richting de bal. Pintea draait met de bal, schiet en ... Guastalvino bokst de bal weg.

44e minuut.
Brubalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas speelt de bal door. Pintea rent richting de bal. Pintea schiet op doel. Guastalvino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEVERLOST - Gregorio F.C. 3:0

45e minuut.
Pintea onderschept slim de pass. Forrai is nu in balbezit. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrai bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEVERLOST 34%, Gregorio F.C. 66%.
NEVERLOST - Gregorio F.C. 3:0

49e minuut.
Vichev geeft een lange en hoge pass. Daar is Brubalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Roncati geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kabrna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Novačić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Vichev onderschept slim de pass. Vichev geeft een lange en hoge pass. Daar is Roncati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kämpf is nu in balbezit. Kämpf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Enculescu geeft een lange en hoge pass. Nicodemo probeert de bal aan de voet te houden. Pintea is nu in balbezit. Pintea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEVERLOST - Gregorio F.C. 4:0

73e minuut.
Cabezas kopt de bal weg. Forrai rent richting de bal. Brubalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrai verovert de bal door een tackle van achteren. Forrai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Cabezas speelt de bal door. Klungelig pakt Roncati de bal. Forrai rent richting de bal. Forrai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Novačić met de inworp. Kämpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buranello krijgt een gele kaart. Kämpf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pintea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
NEVERLOST - Gregorio F.C. 5:0

81e minuut.
Enculescu speelt de bal door. Cichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu geeft de bal voor. Kämpf is nu in balbezit. Kämpf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEVERLOST - Gregorio F.C. 6:0

86e minuut.
Novačić probeert naar een medespeler te passen. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu passt de bal in één keer door. Forrai rent richting de bal. Forrai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NEVERLOST - Gregorio F.C. 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEVERLOST 31%, Gregorio F.C. 69%.
NEVERLOST - Gregorio F.C. 7:0