Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 22:20
  • Bekerwedstrijd: Qualificazione
  • Stadion: Fogg Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6329
Ascoli Picchio 1898 Donan
PROVA_2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
9% Spel op eigen helft 91%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten poor
adequate Passen poor
very good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ceol is nu in balbezit. Şərəfov is nu in balbezit. Ceol rent richting de bal. Şərəfov is nu in balbezit. Şərəfov haalt uit met een fantastische trap. Da Ros bokst de bal weg. Ceol is nu in balbezit. Ceol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascoli Picchio 1898 - Donan 1:0

5e minuut.
Mezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzi probeert naar een medespeler te passen. D`Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunto onderschept slim de pass. Giunto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Da Ros probeert naar een medespeler te passen. Solinas kopt de bal weg. Joost geeft een lange en hoge pass. Giunto geeft een hoge lob. Da Ros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Santaniello de bal. Santaniello speelt de bal door. Şərəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərəfov draait met de bal, schiet en ... Da Ros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascoli Picchio 1898 - Donan 2:0

26e minuut.
Ceol passt de bal zonder na te denken. Daar is Viggiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viggiani passt de bal met de wreef. Şərəfov rent richting de bal. Şərəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascoli Picchio 1898 - Donan 3:0

30e minuut.
Burja kopt de bal weg. Klungelig pakt Ceol de bal. Ceol probeert naar een medespeler te passen. Viggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascoli Picchio 1898 - Donan 4:0

32e minuut.
Giunto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mezzi de bal. Giunto geeft een hoge lob. Şərəfov rent richting de bal. Şərəfov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Şərəfov probeert naar een medespeler te passen. Ceol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceol speelt de bal door. Şərəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərəfov draait met de bal, schiet en ... Da Ros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Giunto passt de bal met de wreef. Coluccio rent richting de bal. Şərəfov onderschept slim de pass. Şərəfov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascoli Picchio 1898 - Donan 5:0

42e minuut.
Ceol is nu in balbezit. Ceol speelt de bal door. Şərəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərəfov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ascoli Picchio 1898 15%, Donan 85%.
Ascoli Picchio 1898 - Donan 5:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Da Ros trapt de bal weg. Spadoni kopt de bal weg. Şərəfov is nu in balbezit. Şərəfov haalt uit met een fantastische trap. Da Ros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viggiani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascoli Picchio 1898 - Donan 6:0

51e minuut.
Santaniello geeft de bal voor. Viggiani kopt de bal weg. Klungelig pakt Ceol de bal. Şərəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərəfov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Giunto rent richting de bal. Giunto geeft een hoge lob. Scolari heeft problemen om de bal te vangen. Viggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Bux passt de bal zonder na te denken. Giunto rent richting de bal. Giunto probeert naar een medespeler te passen. Ceol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceol geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Giunto passt de bal zonder na te denken. Ceol rent richting de bal. Ceol passt de bal in één keer door. Daar is Şərəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərəfov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mezzi met een snelle inworp. Santaniello heeft problemen om de bal te vangen. Santaniello geeft een hoge lob. Viggiani springt en kopt de bal. Da Ros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ceol verovert de bal door een tackle van achteren. Ceol passt de bal in één keer door. Viggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiani schiet op doel. Da Ros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascoli Picchio 1898 - Donan 7:0

65e minuut.
Giunto bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunto passt de bal in één keer door. Şərəfov is nu in balbezit. Şərəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascoli Picchio 1898 - Donan 8:0

69e minuut.
Ceol met een sublieme pass. Viggiani heeft problemen om de bal te vangen. Coluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiani onderschept slim de pass. Viggiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Ceol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mezzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Viggiani springt en kopt de bal. Da Ros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Moro is nu in balbezit. Ceol verovert de bal door een tackle van achteren. Ceol speelt de bal door. Şərəfov rent richting de bal. Şərəfov draait met de bal, schiet en ... Da Ros bokst de bal weg.

83e minuut.
Santaniello kopt de bal weg. Ceol rent richting de bal. Ceol passt de bal in één keer door. Şərəfov rent richting de bal. Şərəfov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascoli Picchio 1898 - Donan 9:0

84e minuut.
Liborio is nu in balbezit. Liborio passt de bal met de wreef. Bonizzoni is nu in balbezit. Şərəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Şərəfov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bonizzoni is nu in balbezit. Santaniello verovert de bal door een tackle van achteren. Santaniello geeft de bal voor. Şərəfov is nu in balbezit. Şərəfov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ascoli Picchio 1898 - Donan 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ascoli Picchio 1898 3%, Donan 97%.
Ascoli Picchio 1898 - Donan 10:0