Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciupeccese milan 34
FF2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
10% Spel op eigen helft 90%
64 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 18
formidable Schieten unsatisfactory
very good Passen hopeless
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Szekely met een sublieme pass. Gurgul rent richting de bal. Gurgul probeert naar een medespeler te passen. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Xostikyan passt de bal in één keer door. Daar is Szekely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekely passt de bal in één keer door. Gurgul is nu in balbezit. Gurgul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Varthis rent richting de bal. Varthis speelt de bal door. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul draait met de bal, schiet en ... Geronzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 1:0

6e minuut.
Varthis bereikt de bal nog maar net als eerste. Varthis passt de bal met de wreef. Gurgul is nu in balbezit. Gurgul draait met de bal, schiet en ... Geronzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 2:0

6e minuut.
Strippoli is nu in balbezit. Strippoli passt de bal met de wreef. Daar is Luccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurgul rent richting de bal. Gurgul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Contrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely verovert de bal door een tackle van achteren. Szekely passt de bal zonder na te denken. Gurgul is nu in balbezit. Gurgul draait met de bal, schiet en ... Geronzi bokst de bal weg.

13e minuut.
Niero bereikt de bal nog maar net als eerste. Niero met een sublieme pass. Szekely rent richting de bal. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 3:0

15e minuut.
Varthis passt de bal zonder na te denken. Szekely rent richting de bal. Szekely probeert naar een medespeler te passen. Gurgul rent richting de bal. Gurgul draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Castagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niero rent richting de bal. Niero passt de bal met de wreef. Gurgul is nu in balbezit. Gurgul schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Luccini kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Xostikyan neemt de hoekschop. Gurgul springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 4:0

19e minuut.
Magaletta verovert de bal door een tackle van achteren. Kolčeg onderschept slim de pass. Kolčeg speelt de bal door. Gurgul is nu in balbezit. Gurgul draait met de bal, schiet en ... Geronzi bokst de bal weg.

21e minuut.
Niero met een sublieme pass. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely met een sublieme pass. Klungelig pakt Gurgul de bal. Gurgul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Szekely de bal. Gurgul rent richting de bal. Gurgul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 5:0

25e minuut.
Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely rent richting de bal. Gurgul rent richting de bal. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 6:0

26e minuut.
Castagner rent richting de bal. Szekely onderschept slim de pass. Szekely passt de bal zonder na te denken. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Luccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul onderschept slim de pass. Borboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul onderschept slim de pass. Gurgul haalt uit met een fantastische trap. Geronzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gurgul rent richting de bal. Gurgul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 7:0

32e minuut.
Niero passt de bal in één keer door. Varthis rent richting de bal. Varthis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gurgul de bal. Gurgul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 8:0

36e minuut.
Xostikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Xostikyan probeert naar een medespeler te passen. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely draait met de bal, schiet en ... Geronzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 9:0

38e minuut.
Dentini geeft de bal voor. Daar is Magaletta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varthis rent richting de bal. Varthis geeft een lange en hoge pass. Gurgul kan de bal niet met de borst controleren. Geronzi bokst de bal weg. Gurgul is nu in balbezit. Gurgul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 10:0

41e minuut.
Szekely schiet op doel. Borboni probeert de bal aan de voet te houden. Niero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gurgul de bal. Gurgul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Niero probeert naar een medespeler te passen. Xostikyan is nu in balbezit. Xostikyan passt de bal in één keer door. Szekely rent richting de bal. Szekely draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Magaletta is nu in balbezit. Gurgul verovert de bal door een tackle van achteren. Gurgul haalt uit met een fantastische trap. Contrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xostikyan neemt de hoekschop. Niero springt en kopt de bal. Geronzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely schiet op doel. Geronzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borboni speelt de bal door. Varthis probeert naar een medespeler te passen. Gurgul heeft problemen om de bal te vangen. Gurgul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 11:0

45e minuut.
Luccini met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xostikyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gurgul springt en kopt de bal. Luccini rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Xostikyan neemt de hoekschop. Gurgul springt en kopt de bal. Geronzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciupeccese 13%, milan 34 87%.
Ciupeccese - milan 34 11:0

47e minuut.
Daar is Gurgul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolčeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 12:0

48e minuut.
Varthis speelt de bal door. Szekely rent richting de bal. Gurgul is nu in balbezit. Gurgul haalt uit met een fantastische trap. Geronzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 13:0

49e minuut.
Gurgul passt de bal met de wreef. Varthis is nu in balbezit. Varthis speelt de bal door. Szekely heeft problemen om de bal te vangen. Szekely schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Xostikyan passt de bal met de wreef. Varthis heeft problemen om de bal te vangen. Varthis geeft de bal voor. Szekely probeert de bal met de borst te controleren. Szekely haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kolčeg passt de bal zonder na te denken. Varthis bereikt de bal nog maar net als eerste. Varthis passt de bal in één keer door. Gurgul is nu in balbezit. Gurgul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Contrada de bal. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely passt de bal met de wreef. Gurgul rent richting de bal. Gurgul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kolčeg geeft een lange en hoge pass. Szekely rent richting de bal. Szekely draait met de bal, schiet en ... Geronzi probeert wanhopig de bal te grijpen. Luccini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 14:0

63e minuut.
Luccini rent richting de bal. Szekely onderschept slim de pass. Szekely met een sublieme pass. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 15:0

63e minuut.
Anforti met een sublieme pass. Strippoli is nu in balbezit. Szekely verovert de bal door een tackle van achteren. Szekely draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dentini rent richting de bal. Xostikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Xostikyan geeft een lange en hoge pass. Niero bereikt de bal nog maar net als eerste. Niero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 16:0

67e minuut.
Xostikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niero is nu in balbezit. Niero met een sublieme pass. Gurgul is nu in balbezit. Gurgul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 17:0

68e minuut.
Varthis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Contrada de bal. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul is nu in balbezit. Gurgul haalt uit met een fantastische trap. Geronzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Borboni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varthis met de inworp. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 18:0

69e minuut.
Klungelig pakt Strippoli de bal. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul draait met de bal, schiet en ... Geronzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Dentini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xostikyan met de inworp. Szekely probeert de bal met de borst te controleren. Szekely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 19:0

72e minuut.
Dentini heeft problemen om de bal te vangen. Niero rent richting de bal. Niero geeft een hoge lob. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Doeltrap. Luccini trapt de bal weg van het doel. Kolčeg kopt de bal weg. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul haalt uit met een fantastische trap. Geronzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Borboni geeft de bal voor. Xostikyan kopt de bal weg. Strippoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul verovert de bal door een tackle van achteren. Gurgul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Varthis met een sublieme pass. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely draait met de bal, schiet en ... Geronzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 20:0

79e minuut.
Xostikyan speelt de bal door. Szekely probeert de bal aan de voet te houden. Contrada is nu in balbezit. Gurgul verovert de bal door een tackle van achteren. Gurgul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Contrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurgul onderschept slim de pass. Daar is Szekely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurgul rent richting de bal. Gurgul haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Geronzi met een harde bal richting middenveld. Daar is Szekely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekely passt de bal in één keer door. Gurgul is nu in balbezit. Gurgul draait met de bal, schiet en ... Geronzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borboni heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Varthis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gurgul rent richting de bal. Gurgul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gurgul is nu in balbezit. Gurgul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 21:0

85e minuut.
Szekely onderschept slim de pass. Xostikyan is nu in balbezit. Xostikyan passt de bal met de wreef. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul haalt uit met een fantastische trap. Geronzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Varthis neemt de hoekschop. Castagner heeft problemen om de bal te vangen. Szekely rent richting de bal. Szekely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciupeccese - milan 34 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciupeccese 6%, milan 34 94%.
Ciupeccese - milan 34 22:0