Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walgro ASDLAZIO
433 mio def Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 17.1
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
solide Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tsartsaris kopt de bal weg. Maggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Copado verovert de bal door een tackle van achteren. Boros is nu in balbezit. Boros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Monje bereikt de bal nog maar net als eerste. Monje probeert naar een medespeler te passen. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros haalt uit met een fantastische trap. Acciaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ganora bokst de bal weg. Bottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walgro - ASDLAZIO 1:0

9e minuut.
Copado rent richting de bal. Copado passt de bal met de wreef. Boros is nu in balbezit. Boros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bottoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bottoni haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Copado bereikt de bal nog maar net als eerste. Copado passt de bal met de wreef. Abreu is nu in balbezit. Abreu geeft een hoge lob. Bottoni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ganora met een sublieme pass. Klungelig pakt Belluzzi de bal. Bottoni probeert naar een medespeler te passen. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Sołtys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sołtys probeert naar een medespeler te passen. Abreu probeert naar een medespeler te passen. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Maggi is nu in balbezit. Abreu onderschept slim de pass. Abreu met een sublieme pass. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tsartsaris onderschept slim de pass. Tsartsaris met een sublieme pass. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Copado is nu in balbezit. Copado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Bottoni de bal onder controle te krijgen. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boros raakt geblesseerd tijdens het duel. Bottoni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Walgro - ASDLAZIO 2:0

28e minuut.
Monje onderschept slim de pass. Blejan rent richting de bal. Blejan met een sublieme pass. Copado bereikt de bal nog maar net als eerste. Copado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walgro - ASDLAZIO 3:0

31e minuut.
Copado is nu in balbezit. Copado passt de bal zonder na te denken. Bottoni rent richting de bal. Bottoni draait met de bal, schiet en ... Ganora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Walgro - ASDLAZIO 4:0

34e minuut.
Formato probeert naar een medespeler te passen. Copado is nu in balbezit. Copado probeert naar een medespeler te passen. Bottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottoni schiet op doel. Ganora bokst de bal weg.

35e minuut.
Copado is nu in balbezit. Copado geeft een lange en hoge pass. Bottoni is nu in balbezit. Bottoni schiet op doel. Ganora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walgro - ASDLAZIO 5:0

40e minuut.
Tsartsaris onderschept slim de pass. Tsartsaris speelt de bal door. Blejan met een sublieme pass. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Borghino is nu in balbezit. Monje verovert de bal door een tackle van achteren. Tsartsaris speelt de bal door. Bottoni is nu in balbezit. Bottoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottoni passt de bal in één keer door. Boros is nu in balbezit. Copado rent richting de bal. Copado draait met de bal, schiet en ... Ganora bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris passt de bal zonder na te denken. Bottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros rent richting de bal. Boros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Blejan kopt de bal weg. Daar is Copado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copado passt de bal in één keer door. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walgro 12%, ASDLAZIO 88%.
Walgro - ASDLAZIO 5:0

48e minuut.
Sołtys rent richting de bal. Sołtys speelt de bal door. Belluzzi is nu in balbezit. Bottoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bottoni haalt uit met een fantastische trap. Ganora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Abreu met een snelle inworp. Maggi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sołtys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abreu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Abreu kopt de bal weg. Daar is Boros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottoni schiet op doel. De bal raakt de paal. Tsartsaris geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Sołtys met een sublieme pass. Copado rent richting de bal. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Copado is nu in balbezit. Copado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walgro - ASDLAZIO 6:0

56e minuut.
Bottoni heeft problemen om de bal te vangen. Bottoni speelt de bal door. Boros is nu in balbezit. Copado is nu in balbezit. Copado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Scarafone geeft de bal voor. Inworp. Tsartsaris met een snelle inworp. Copado rent richting de bal. Copado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Blejan passt de bal zonder na te denken. Abreu speelt de bal door. Daar is Bottoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bottoni draait met de bal, schiet en ... Acciaro probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Copado rent richting de bal. Copado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walgro - ASDLAZIO 7:0

65e minuut.
Copado rent richting de bal. Boros rent richting de bal. Bottoni rent richting de bal. Bottoni haalt uit met een fantastische trap. Ganora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walgro - ASDLAZIO 8:0

66e minuut.
Abreu rent richting de bal. Abreu met een sublieme pass. Daar is Copado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boros rent richting de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Copado rent richting de bal. Copado passt de bal in één keer door. Bottoni is nu in balbezit. Bottoni haalt uit met een fantastische trap. Ganora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walgro - ASDLAZIO 9:0

71e minuut.
Abreu speelt de bal door. Copado is nu in balbezit. Copado passt de bal zonder na te denken. Bottoni is nu in balbezit. Bottoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Maggi heeft problemen om de bal te vangen. Bottoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bottoni speelt de bal door. Copado rent richting de bal. Copado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tsartsaris controleert de bal met de borst. Tsartsaris met een sublieme pass. Copado rent richting de bal. Copado haalt uit met een fantastische trap. Ganora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walgro - ASDLAZIO 10:0

78e minuut.
Ganora met een harde bal richting middenveld. Blejan kopt de bal weg. Klungelig pakt Formato de bal. Copado is nu in balbezit. Copado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walgro - ASDLAZIO 11:0

83e minuut.
Formato geeft een lange en hoge pass. Sołtys geeft de bal voor. Guazzoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Copado bereikt de bal nog maar net als eerste. Copado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ganora trapt de bal weg. Blejan kopt de bal weg. Formato heeft problemen om de bal te vangen. Copado is nu in balbezit. Copado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Sołtys met de inworp. Abreu met een sublieme pass. Copado is nu in balbezit. Copado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Guazzoni kan de bal niet met de borst controleren. Abreu is nu in balbezit. Abreu probeert naar een medespeler te passen. Bottoni is nu in balbezit. Bottoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Abreu passt de bal met de wreef. Sołtys rent richting de bal. Abreu geeft de bal voor. Bottoni maakt een snoekduik en kopt de bal. Ganora bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Bottoni rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walgro - ASDLAZIO 12:0

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ganora niet meer kan verder spelen. Gariboldi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walgro 14%, ASDLAZIO 86%.
Walgro - ASDLAZIO 12:0