Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrath Of The Righteous Us catanzaro
TryoutB Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 14.4
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Guizzo trapt de bal weg van het doel. Mohd Khadar kopt de bal weg. Daar is Mattarozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Tempsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tempsky probeert naar een medespeler te passen. Gniza met een sublieme pass. Tatu is nu in balbezit. Tatu draait met de bal, schiet en ... Guizzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Mesiani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gniza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ducháček geeft de bal voor. Kałkus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mohd Khadar speelt de bal door. Kałkus is nu in balbezit. Kałkus passt de bal zonder na te denken. Tatu is nu in balbezit. Tatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gniza is nu in balbezit. Gniza passt de bal zonder na te denken. Tatu is nu in balbezit. Tatu geeft een hoge lob. Kałkus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 1:0

21e minuut.
Venet kopt de bal weg. Kałkus controleert de bal met de borst. Tendone is nu in balbezit. Kałkus verovert de bal door een tackle van achteren. Kałkus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus passt de bal met de wreef. Appoggetti heeft problemen om de bal te vangen. Tatu rent richting de bal. Tatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ducháček geeft de bal voor. Daar is Mattarozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatu is nu in balbezit. Tatu haalt uit met een fantastische trap. Guizzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 2:0

31e minuut.
Venet is nu in balbezit. Venet geeft de bal voor. Tatu rent richting de bal. Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 3:0

36e minuut.
Kałkus kopt de bal weg. Tatu rent richting de bal. Tatu passt de bal zonder na te denken. Ducháček heeft problemen om de bal te vangen. Ducháček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tempsky kopt de bal weg. Daar is Appoggetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatu is nu in balbezit. Tatu geeft een hoge lob. Kałkus krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Tempsky kopt de bal weg. Daar is Kałkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatu rent richting de bal. Kałkus is nu in balbezit. Kałkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath Of The Righteous 24%, Us catanzaro 76%.
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 4:0

47e minuut.
Kałkus draait met de bal, schiet en ... Mesiani probeert de bal aan de voet te houden. Ducháček rent richting de bal. Kałkus is nu in balbezit. Kałkus draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Tempsky geeft de bal voor. Kałkus kopt de bal weg. Daar is Tatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mesiani speelt de bal door. Daar is Ducháček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ducháček passt de bal in één keer door. Tatu is nu in balbezit. Tatu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guizzo met een sublieme pass. Gniza kopt de bal weg. Ducháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducháček passt de bal met de wreef. Kałkus rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 5:0

55e minuut.
Appoggetti probeert de bal met de borst te controleren. Gniza is nu in balbezit. Appoggetti begaat een overtreding. Appoggetti krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Venet is nu in balbezit. Venet met een sublieme pass. Tatu is nu in balbezit. Ducháček is nu in balbezit. Ducháček speelt de bal door. Guizzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kałkus is nu in balbezit. Kałkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 6:0

63e minuut.
Tatu met een sublieme pass. Daar is Ducháček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus haalt uit met een fantastische trap. Guizzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 7:0

66e minuut.
Tatu heeft problemen om de bal te vangen. Appoggetti is nu in balbezit. Tatu verovert de bal door een tackle van achteren. Tatu passt de bal met de wreef. Kałkus rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 8:0

67e minuut.
Carassai is nu in balbezit. Ducháček onderschept slim de pass. Ducháček probeert naar een medespeler te passen. Kałkus rent richting de bal. Kałkus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tempsky heeft problemen om de bal te vangen. Ducháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducháček passt de bal in één keer door. Tatu is nu in balbezit. Tatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ducháček verovert de bal door een tackle van achteren. Ducháček passt de bal zonder na te denken. Kałkus is nu in balbezit. Kałkus geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 9:0

78e minuut.
Kałkus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ducháček de bal. Ducháček passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tatu de bal. Tatu schiet op doel. Guizzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 10:0

78e minuut.
Tatu verovert de bal door een tackle van achteren. Kałkus is nu in balbezit. Tatu is nu in balbezit. Tatu haalt uit met een fantastische trap. Guizzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 11:0

82e minuut.
Mattarozzi onderschept slim de pass. Mattarozzi met een sublieme pass. Mohd Khadar speelt de bal door. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 12:0

84e minuut.
Prosperi verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Khadar rent richting de bal. Mohd Khadar speelt de bal door. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath Of The Righteous 20%, Us catanzaro 80%.
Wrath Of The Righteous - Us catanzaro 12:0