Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ricchi ma poveri I Manueliti
poveracci Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
López Barón rent richting de bal. López Barón passt de bal in één keer door. Malec speelt de bal door. Tarlać rent richting de bal. Tarlać schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 1:0

2e minuut.
Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tarlać de bal. Tarlać passt de bal in één keer door. Karabournis is nu in balbezit. Karabournis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 2:0

5e minuut.
Montezemolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montezemolo geeft de bal voor. Lepinay kopt de bal weg. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Malec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Montezemolo heeft problemen om de bal te vangen. Tarlać is nu in balbezit. Tarlać schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Fallucco verovert de bal door een tackle van achteren. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos geeft een lange en hoge pass. Tarlać is nu in balbezit. Tarlać draait met de bal, schiet en ... Turone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Tarlać is nu in balbezit. Montezemolo rent richting de bal. Met opzet legt Tarlać zijn tegenspeler op de grond. Tarlać krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Weijl kopt de bal weg. Bratosławski probeert naar een medespeler te passen. Tarlać rent richting de bal. Tarlać draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 3:0

13e minuut.
Lepinay rent richting de bal. Lepinay geeft de bal voor. Tarlać kopt de bal weg. Karabournis rent richting de bal. Karabournis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 4:0

16e minuut.
Dondolini is nu in balbezit. Lepinay onderschept slim de pass. Lobos rent richting de bal. Lobos geeft een hoge lob. Tarlać springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
López Barón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karabournis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratosławski probeert naar een medespeler te passen. Tarlać rent richting de bal. Tarlać haalt uit met een fantastische trap. Turone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Lobos rent richting de bal. Lobos geeft een hoge lob. Tarlać is nu in balbezit. López Barón is nu in balbezit. López Barón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Turone met een harde bal richting middenveld. Lobos kopt de bal weg. Tarlać heeft problemen om de bal te vangen. Malec is nu in balbezit. Malec schiet op doel. Turone bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Bratosławski is nu in balbezit. Bratosławski passt de bal in één keer door. Tarlać bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlać haalt uit met een fantastische trap. Turone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 5:0

26e minuut.
Tarlać rent richting de bal. Rosia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlać verovert de bal door een tackle van achteren. Tarlać draait met de bal, schiet en ... Turone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 6:0

28e minuut.
Lobos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bratosławski is nu in balbezit. Bratosławski passt de bal in één keer door. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

30e minuut.
López Barón speelt de bal door. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Tarlać rent richting de bal. Tarlać draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rosia de bal onder controle te krijgen. Turone bokst de bal weg.

33e minuut.
Malec heeft problemen om de bal te vangen. Dondolini met een sublieme pass. Malec rent richting de bal. Malec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 7:0

37e minuut.
Karabournis speelt de bal door. Tarlać rent richting de bal. Tarlać schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rosia de bal onder controle te krijgen. Turone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 8:0

38e minuut.
Lagrini passt de bal zonder na te denken. Fallucco rent richting de bal. Malec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malec krijgt een gele kaart. Fallucco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Fallucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Malec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karabournis de bal. Karabournis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bratosławski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tarlać de bal. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ricchi ma poveri 13%, I Manueliti 87%.
ricchi ma poveri - I Manueliti 9:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turone met een harde bal richting middenveld. López Barón kopt de bal weg. Daar is Tarlać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarlać schiet op doel. Turone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Lobos is nu in balbezit. Lobos passt de bal in één keer door. Malec is nu in balbezit. Malec haalt uit met een fantastische trap. Turone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 10:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Fallucco de bal onder controle te krijgen. Bratosławski is nu in balbezit. Bratosławski passt de bal zonder na te denken. López Barón is nu in balbezit. López Barón geeft een hoge lob. Turone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bratosławski passt de bal in één keer door. Montezemolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlać verovert de bal door een tackle van achteren. Tarlać haalt uit met een fantastische trap. Turone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tarlać onderschept slim de pass. Tarlać passt de bal zonder na te denken. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ... Turone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 11:0

60e minuut.
Lepinay met de inworp. Lobos is nu in balbezit. Lobos heeft problemen om de bal te vangen. Lobos geeft de bal voor. Tarlać maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 12:0

63e minuut.
Turone met een harde bal richting middenveld. Lobos probeert de bal met de borst te controleren. Lobos passt de bal zonder na te denken. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Malec geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lagrini rent richting de bal. Karabournis is nu in balbezit. Bratosławski met een sublieme pass. Malec rent richting de bal. Malec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Karabournis bereikt de bal nog maar net als eerste. López Barón probeert naar een medespeler te passen. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec schiet op doel. Turone probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

74e minuut.
Klungelig pakt Malec de bal. Malec geeft een lange en hoge pass. Tarlać rent richting de bal. Tarlać schiet op doel. Turone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 13:0

77e minuut.
Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl geeft een lange en hoge pass. Malec rent richting de bal. Tarlać is nu in balbezit. Tarlać draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
López Barón verovert de bal door een tackle van achteren. López Barón probeert naar een medespeler te passen. Karabournis is nu in balbezit. Karabournis haalt uit met een fantastische trap. Montezemolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - I Manueliti 14:0

82e minuut.
Tarlać bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabournis rent richting de bal. Tarlać bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlać schiet op doel. Turone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lobos onderschept slim de pass. Lobos geeft de bal voor. Matano kopt de bal weg. Malec is nu in balbezit. Malec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Karabournis draait met de bal, schiet en ... Malec geeft de bal voor. Karabournis rent richting de bal. Tarlać rent richting de bal. Tarlać schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Canzian bereikt de bal nog maar net als eerste. López Barón onderschept slim de pass. López Barón passt de bal met de wreef. Tarlać rent richting de bal. Tarlać haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ricchi ma poveri 16%, I Manueliti 84%.
ricchi ma poveri - I Manueliti 14:0