Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Dogs Bastards without glory
352 serie d Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Turle is nu in balbezit. Turle geeft de bal voor. Ivaldi met een sublieme pass. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tomassini trapt de bal weg van het doel. Sapanatar kopt de bal weg. Daar is Turle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec draait met de bal, schiet en ... Tomassini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - Bastards without glory 1:0

10e minuut.
Daar is Battiato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagubiony geeft een hoge lob. Daar is Jodłowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jodłowiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - Bastards without glory 2:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sapanatar met de inworp. Subbarayan geeft de bal voor. Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Törmävaara is nu in balbezit. Törmävaara speelt de bal door. Ceschi geeft een lange en hoge pass. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Daar is Jodłowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec onderschept slim de pass. Jodłowiec passt de bal in één keer door. Sơn Quân is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - Bastards without glory 3:0

20e minuut.
Törmävaara passt de bal zonder na te denken. Zagubiony geeft de bal voor. Ceschi heeft problemen om de bal te vangen. Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zagubiony neemt de hoekschop. Sơn Quân krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Subbarayan met een snelle inworp. Pittari is nu in balbezit. Törmävaara onderschept slim de pass. Törmävaara geeft een hoge lob. Sơn Quân krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagubiony rent richting de bal. Zagubiony geeft een hoge lob. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - Bastards without glory 4:0

31e minuut.
Ceschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschi passt de bal met de wreef. Subbarayan met een sublieme pass. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Subbarayan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sơn Quân de bal. Törmävaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap. Tomassini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gallotta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - Bastards without glory 5:0

34e minuut.
Sơn Quân passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jodłowiec de bal. Törmävaara is nu in balbezit. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan passt de bal in één keer door. Zagubiony geeft de bal voor. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Subbarayan kopt de bal weg. Pittari probeert de bal met de borst te controleren. Jodłowiec met een sublieme pass. Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Severo rent richting de bal. Nachtfahrt onderschept slim de pass. Nachtfahrt met een sublieme pass. Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Tomassini trapt de bal weg. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - Bastards without glory 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dogs 14%, Bastards without glory 86%.
Black Dogs - Bastards without glory 6:0

47e minuut.
Sơn Quân is nu in balbezit. Gallotta rent richting de bal. Gallotta geeft een hoge lob. Zagubiony rent richting de bal. Zagubiony draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ascherio probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subbarayan met een snelle inworp. Ivaldi is nu in balbezit. Törmävaara geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giarratana komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Nachtfahrt geeft de bal voor. Jodłowiec controleert de bal met de borst. Törmävaara probeert naar een medespeler te passen. Giarratana rent richting de bal. Giarratana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Törmävaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Törmävaara met een sublieme pass. Daar is Giarratana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giarratana draait met de bal, schiet en ... Tomassini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - Bastards without glory 7:0

63e minuut.
Giarratana verovert de bal door een tackle van achteren. Pittari bereikt de bal nog maar net als eerste. Giarratana onderschept slim de pass. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - Bastards without glory 8:0

68e minuut.
Jodłowiec rent richting de bal. Törmävaara rent richting de bal. Törmävaara passt de bal in één keer door. Jodłowiec heeft problemen om de bal te vangen. Jodłowiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Törmävaara probeert naar een medespeler te passen. Giarratana rent richting de bal. Gallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giarratana verovert de bal door een tackle van achteren. Giarratana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jodłowiec passt de bal met de wreef. Törmävaara met een sublieme pass. Giarratana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giarratana haalt uit met een fantastische trap. Tomassini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - Bastards without glory 9:0

79e minuut.
Zagubiony probeert naar een medespeler te passen. Daar is Törmävaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törmävaara met een sublieme pass. Jodłowiec is nu in balbezit. Jodłowiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - Bastards without glory 10:0

80e minuut.
Inworp. Zagubiony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Törmävaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törmävaara geeft een lange en hoge pass. Jodłowiec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - Bastards without glory 11:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subbarayan met een snelle inworp. Törmävaara is nu in balbezit. Törmävaara geeft een hoge lob. Jodłowiec rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Törmävaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Törmävaara geeft een hoge lob. Daar is Ceschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zagubiony met een sublieme pass. Törmävaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Törmävaara probeert naar een medespeler te passen. Giarratana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giarratana draait met de bal, schiet en ... Tomassini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dogs - Bastards without glory 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dogs 18%, Bastards without glory 82%.
Black Dogs - Bastards without glory 12:0