Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Villanova Never on Top
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Perugina speelt de bal door. Fiordigigli rent richting de bal. Caocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci draait met de bal, schiet en ... Petrella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Micali bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon verovert de bal door een tackle van achteren. Falzon passt de bal zonder na te denken. Maltese is nu in balbezit. Maltese haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Fiordigigli rent richting de bal. Fiordigigli passt de bal zonder na te denken. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon passt de bal zonder na te denken. Bajamonte geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Maltese is nu in balbezit. Bajamonte speelt de bal door. Barbiere rent richting de bal. Maltese onderschept slim de pass. Maltese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - Never on Top 1:0

18e minuut.
Caocci passt de bal met de wreef. Falzon rent richting de bal. Falzon passt de bal zonder na te denken. Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - Never on Top 2:0

24e minuut.
Astorino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bajamonte de bal. Femia rent richting de bal. Maltese verovert de bal door een tackle van achteren. Maltese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Falzon probeert de bal aan de voet te houden. Falzon passt de bal in één keer door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Frigo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - Never on Top 3:0

34e minuut.
Barbiere probeert de bal met de borst te controleren. Barbiere geeft een lange en hoge pass. Fiordigigli is nu in balbezit. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perugina met een snelle inworp. Astorino geeft een hoge lob. Maltese is nu in balbezit. Maltese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tabarelli probeert de bal aan de voet te houden. Astorino is nu in balbezit. Astorino passt de bal in één keer door. Maltese is nu in balbezit. Maltese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villanova 27%, Never on Top 73%.
Villanova - Never on Top 3:0

46e minuut.
Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Astorino de bal onder controle te krijgen. Maltese is nu in balbezit. Maltese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Astorino probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte met een sublieme pass. Maltese rent richting de bal. Maltese draait met de bal, schiet en ... Frigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - Never on Top 4:0

61e minuut.
Tabarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese onderschept slim de pass. Maltese draait met de bal, schiet en ... Frigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Barbiere probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - Never on Top 5:0

62e minuut.
Tabarelli rent richting de bal. Astorino onderschept slim de pass. Astorino probeert naar een medespeler te passen. Maltese rent richting de bal. Maltese haalt uit met een fantastische trap. Frigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bajamonte de bal. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - Never on Top 6:0

66e minuut.
Maltese verovert de bal door een tackle van achteren. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte passt de bal met de wreef. Maltese is nu in balbezit. Maltese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Femia geeft een hoge lob. Inworp. Astorino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Princisvalle passt de bal in één keer door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbiere rent richting de bal. Bajamonte onderschept slim de pass. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Frigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Frigo met een harde bal richting middenveld. Fiordigigli rent richting de bal. Fiordigigli met een sublieme pass. Falzon is nu in balbezit. Falzon geeft een lange en hoge pass. Frigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villanova 21%, Never on Top 79%.
Villanova - Never on Top 6:0