Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.Dalila FC Masoti
Start Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 20.4
very good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Vitár kopt de bal weg. Conte Allegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte Allegro speelt de bal door. Jõgis heeft problemen om de bal te vangen. Jõgis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogoveanu met een snelle inworp. Durante rent richting de bal. Conte Allegro verovert de bal door een tackle van achteren. Conte Allegro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Majorano passt de bal in één keer door. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Witowski rent richting de bal. Vitár bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitár passt de bal in één keer door. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 2:0

16e minuut.
Majorano kopt de bal weg. Petrazzuoli rent richting de bal. Met opzet legt Witowski zijn tegenspeler op de grond. Witowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Bonomo kopt de bal weg. Daar is Discepoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitár speelt de bal door. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 3:0

24e minuut.
Vitár probeert naar een medespeler te passen. Conte Allegro rent richting de bal. Conte Allegro speelt de bal door. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bubba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Conte Allegro de bal. Conte Allegro speelt de bal door. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Calvise de bal onder controle te krijgen. Vitár rent richting de bal. Vitár passt de bal in één keer door. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Conte Allegro rent richting de bal. Conte Allegro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonomo de bal. Jõgis rent richting de bal. Jõgis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 4:0

29e minuut.
Calvise passt de bal met de wreef. Vitár rent richting de bal. Vitár passt de bal zonder na te denken. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Calvise raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Magnelli komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Jõgis passt de bal zonder na te denken. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis haalt uit met een fantastische trap. Bubba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Conte Allegro is nu in balbezit. Conte Allegro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 5:0

37e minuut.
Vitár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conte Allegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte Allegro geeft een lange en hoge pass. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Conte Allegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte Allegro passt de bal met de wreef. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis schiet op doel. Bubba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 6:0

42e minuut.
Aknai kopt de bal weg. Conte Allegro geeft de bal voor. Jõgis rent richting de bal. Jõgis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 7:0

43e minuut.
Conte Allegro rent richting de bal. Jõgis is nu in balbezit. Conte Allegro rent richting de bal. Conte Allegro schiet op doel. Bubba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 8:0

45e minuut.
Conte Allegro is nu in balbezit. Met opzet legt Laudisi zijn tegenspeler op de grond. Conte Allegro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Conte Allegro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonomo heeft problemen om de bal te vangen. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis schiet op doel. Bubba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.Dalila 17%, FC Masoti 83%.
A.S.Dalila - FC Masoti 8:0

46e minuut.
Rogoveanu passt de bal met de wreef. Daar is Conte Allegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jõgis probeert naar een medespeler te passen. Vitár is nu in balbezit. Vitár haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Bonomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 9:0

48e minuut.
Vitár met een sublieme pass. Conte Allegro geeft een lange en hoge pass. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis draait met de bal, schiet en ... Bubba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 10:0

53e minuut.
Klungelig pakt Vitár de bal. Vitár passt de bal met de wreef. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 11:0

55e minuut.
Conte Allegro geeft een lange en hoge pass. Bonomo is nu in balbezit. Jõgis verovert de bal door een tackle van achteren. Jõgis draait met de bal, schiet en ... Bubba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 12:0

57e minuut.
Klungelig pakt Majorano de bal. Majorano geeft een hoge lob. Rogoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Conte Allegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte Allegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 13:0

59e minuut.
Vitár met een sublieme pass. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu geeft de bal voor. Jõgis krijgt zijn hoofd ertegen. Bubba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz passt de bal in één keer door. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jõgis de bal. Jõgis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Bubba trapt de bal weg. Majorano kopt de bal weg. Discepoli heeft problemen om de bal te vangen. Vitár geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vitár geeft een hoge lob. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 14:0

68e minuut.
Conte Allegro speelt de bal door. Rogoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Rogoveanu passt de bal in één keer door. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Majorano passt de bal zonder na te denken. Rogoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Rogoveanu speelt de bal door. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vitár rent richting de bal. Vitár geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nuzzo de bal. Jõgis rent richting de bal. Jõgis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vitár geeft een hoge lob. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jõgis de bal. Jõgis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 15:0

78e minuut.
Daar is Vitár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitár geeft een hoge lob. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis haalt uit met een fantastische trap. Bubba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 16:0

84e minuut.
Majorano rent richting de bal. Majorano probeert naar een medespeler te passen. Nuzzo is nu in balbezit. Jõgis onderschept slim de pass. Jõgis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 17:0

85e minuut.
Vitár speelt de bal door. Aknai rent richting de bal. Aknai geeft een lange en hoge pass. Jõgis springt en kopt de bal. Bubba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - FC Masoti 18:0

88e minuut.
Vitár verovert de bal door een tackle van achteren. Vitár speelt de bal door. Conte Allegro rent richting de bal. Jõgis rent richting de bal. Jõgis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.Dalila 16%, FC Masoti 84%.
A.S.Dalila - FC Masoti 18:0