Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Molynes F.C. chelsea fcc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels draait met de bal, schiet en ... Phillips bokst de bal weg.

6e minuut.
Mendes is nu in balbezit. Mendes passt de bal met de wreef. Daar is Reid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelly rent richting de bal. Kelly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Molynes F.C. - chelsea fcc 1:0

28e minuut.
Goodison is nu in balbezit. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes probeert naar een medespeler te passen. Kelly rent richting de bal. Kelly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mendes rent richting de bal. Mendes passt de bal zonder na te denken. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly onderschept slim de pass. Kelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Reid rent richting de bal. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes met een sublieme pass. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Lowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowe geeft de bal voor. Inworp. Littlejohn met de inworp. Burton geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Campbell-Ryce geeft een hoge lob. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lowe zijn tegenspeler op de grond. Lowe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molynes F.C. 48%, chelsea fcc 52%.
Molynes F.C. - chelsea fcc 1:0

46e minuut.
Samuels passt de bal in één keer door. Reid met een sublieme pass. Campbell-Ryce rent richting de bal. Mendes onderschept slim de pass. Mendes schiet op doel. Stephenson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moore geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Samuels is nu in balbezit. Langley is nu in balbezit. Samuels begaat een overtreding. Langley wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Langley kan niet meer verder spelen. Stephenson komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Stephenson geeft een lange en hoge pass. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths geeft een lange en hoge pass. Kelly is nu in balbezit. Kelly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lowe is nu in balbezit. Lisbie rent richting de bal. Samuels verovert de bal door een tackle van achteren. Samuels schiet op doel. Harris probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molynes F.C. 46%, chelsea fcc 54%.
Molynes F.C. - chelsea fcc 1:0