Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
striker`s madrid Dave FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Brown passt de bal met de wreef. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton passt de bal zonder na te denken. Lowe rent richting de bal. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Griffiths is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brown. Griffiths raakt geblesseerd tijdens het duel. Griffiths met een snel genomen vrije trap. Lowe is nu in balbezit. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Whitmore met een sublieme pass. Daar is Lowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe onderschept slim de pass. Lowe haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Whitmore probeert naar een medespeler te passen. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ... Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford geeft een hoge lob. Inworp. Goodison met een snelle inworp. Whitmore geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Johnson met een harde bal richting middenveld. Stephenson is nu in balbezit. Griffiths schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Griffiths krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ralph kopt de bal weg. Davis rent richting de bal. Davis passt de bal zonder na te denken. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Goodison passt de bal met de wreef. Whitmore probeert naar een medespeler te passen. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel. Crawford probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: striker`s madrid 57%, Dave FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
striker`s madrid - Dave FC 0:0

75e minuut.
Langley met een sublieme pass. Burton rent richting de bal. Burton speelt de bal door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
striker`s madrid - Dave FC 1:0

83e minuut.
Davis rent richting de bal. Whitmore verovert de bal door een tackle van achteren. Whitmore speelt de bal door. Lowe rent richting de bal. Lowe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph geeft een lange en hoge pass. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore rent richting de bal. Whitmore schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: striker`s madrid 56%, Dave FC 44%.
striker`s madrid - Dave FC 1:0