Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quickies The Victorians
GERT10 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 41.3
outstanding Schieten adequate
formidable Passen weak
very good Verdedigen good


3e minuut.
van Beek onderschept slim de pass. van Beek geeft een hoge lob. Opdam is nu in balbezit. Opdam haalt uit met een fantastische trap. Bergholtz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - The Victorians 1:0

12e minuut.
Inworp. van Beek met een snelle inworp. Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Opdam de bal. Opdam schiet op doel. Bergholtz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duy Thông verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barbaru neemt de hoekschop. Klungelig pakt Opdam de bal. Opdam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Terol speelt de bal door. Praça is nu in balbezit. Praça speelt de bal door. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Bergholtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Praça passt de bal zonder na te denken. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki passt de bal zonder na te denken. Opdam rent richting de bal. Opdam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Opdam met een sublieme pass. Praça rent richting de bal. Met opzet legt Wibaut zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wibaut naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Duy Thông met een sublieme pass. Opdam rent richting de bal. Opdam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - The Victorians 2:0

26e minuut.
Praça passt de bal zonder na te denken. Boček probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki heeft problemen om de bal te vangen. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Bergholtz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - The Victorians 3:0

31e minuut.
Boček speelt de bal door. Opdam heeft problemen om de bal te vangen. Opdam passt de bal met de wreef. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Praça probeert naar een medespeler te passen. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru met een sublieme pass. Opdam rent richting de bal. Opdam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Praça met een sublieme pass. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček probeert naar een medespeler te passen. Daar is Opdam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opdam haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Terol passt de bal zonder na te denken. Kwilecki heeft problemen om de bal te vangen. Kwilecki schiet op doel. Vogel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bergholtz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - The Victorians 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 38%, The Victorians 62%.
Quickies - The Victorians 4:0

48e minuut.
Opdam rent richting de bal. Opdam passt de bal zonder na te denken. Boček probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki schiet op doel. Bergholtz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - The Victorians 5:0

50e minuut.
Mantelli is nu in balbezit. Praça is nu in balbezit. Praça passt de bal met de wreef. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Boček probeert naar een medespeler te passen. Daar is Praça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praça speelt de bal door. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Boček probeert naar een medespeler te passen. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Opdam rent richting de bal. Stanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam onderschept slim de pass. Boček is nu in balbezit. Boček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - The Victorians 6:0

61e minuut.
Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Boček probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Bergholtz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vogel de bal onder controle te krijgen. Boček rent richting de bal. Boček geeft de bal voor. Kwilecki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vogel verovert de bal door een tackle van achteren. Praça rent richting de bal. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Bergholtz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - The Victorians 7:0

69e minuut.
Kuncze rent richting de bal. Kuncze passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trung Hiếu de bal. Opdam rent richting de bal. Opdam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - The Victorians 8:0

78e minuut.
Barbaru met een sublieme pass. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam passt de bal in één keer door. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel. Bergholtz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duy Thông kopt de bal weg. Boček rent richting de bal. Boček passt de bal zonder na te denken. Kwilecki heeft problemen om de bal te vangen. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Bergholtz bokst de bal weg. Opdam geeft een lange en hoge pass. Duy Thông heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barbaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki schiet op doel. Bergholtz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru passt de bal zonder na te denken. Opdam is nu in balbezit. Opdam draait met de bal, schiet en ... Duy Thông probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Praça passt de bal in één keer door. Barbaru rent richting de bal. Barbaru passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Opdam de bal. Opdam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça verovert de bal door een tackle van achteren. Praça speelt de bal door. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru geeft een lange en hoge pass. Opdam probeert de bal aan de voet te houden. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel. Bergholtz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 21%, The Victorians 79%.
Quickies - The Victorians 8:0