Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Levomír FC Rentiéři Oderberg
Levošč Tactiek 433
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 36
redelijk Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


13e minuut.
Puhalović rent richting de bal. Grandjean onderschept slim de pass. Grandjean passt de bal zonder na te denken. Bujaković is nu in balbezit. Bujaković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mahameru passt de bal zonder na te denken. Grandjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandjean geeft een lange en hoge pass. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Levomír - FC Rentiéři Oderberg 0:1

25e minuut.
Vitier geeft een lange en hoge pass. Caim is nu in balbezit. Caim probeert naar een medespeler te passen. Balev probeert de bal aan de voet te houden. Balev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Balev rent richting de bal. Hausman begaat een overtreding. Balev raakt geblesseerd tijdens het duel. Caim wilt de vrije trap nemen. Serafín probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Levomír 40%, FC Rentiéři Oderberg 60%.
FC Levomír - FC Rentiéři Oderberg 0:1

65e minuut.
Caim geeft een hoge lob. Klučka onderschept slim de pass. Chiqui-Chiqui rent richting de bal. Chiqui-Chiqui geeft een hoge lob. Merişor maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Puhalović passt de bal in één keer door. Caim rent richting de bal. Caim speelt de bal door. Balev is nu in balbezit. Balev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vitier rent richting de bal. Vitier passt de bal met de wreef. Hrbák heeft problemen om de bal te vangen. Chiqui-Chiqui rent richting de bal. Chiqui-Chiqui geeft de bal voor. Serafín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Vitier geeft een hoge lob. Daar is Mahameru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor rent richting de bal. Merişor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Levomír - FC Rentiéři Oderberg 1:1

80e minuut.
Caim kopt de bal weg. Balev is nu in balbezit. Met opzet legt Hausman zijn tegenspeler op de grond. Hausman krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Simek geeft een lange en hoge pass. Vitier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitier passt de bal zonder na te denken. Balev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Levomír 28%, FC Rentiéři Oderberg 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Levomír - FC Rentiéři Oderberg 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Vitier speelt de bal door. Caim rent richting de bal. Caim probeert naar een medespeler te passen. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor haalt uit met een fantastische trap. Serafín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiqui-Chiqui rent richting de bal. Chiqui-Chiqui draait met de bal, schiet en ... Serafín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

104e minuut.
Chiqui-Chiqui passt de bal met de wreef. Daar is Caim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caim passt de bal met de wreef. Merişor rent richting de bal. Merişor haalt uit met een fantastische trap. Serafín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Levomír 50%, FC Rentiéři Oderberg 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Levomír - FC Rentiéři Oderberg 1:1

112e minuut.
Serafín met een harde bal richting middenveld. Caim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hausman. Hausman krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

113e minuut.
Balev is nu in balbezit. Balev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Merişor de bal. Merişor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Levomír - FC Rentiéři Oderberg 2:1

114e minuut.
Merişor passt de bal in één keer door. Caim is nu in balbezit. Caim probeert naar een medespeler te passen. Balev is nu in balbezit. Balev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

120e minuut.
Grandjean geeft de bal voor. Inworp. Balev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merişor is nu in balbezit. Merişor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Levomír 25%, FC Rentiéři Oderberg 75%.
FC Levomír - FC Rentiéři Oderberg 2:1