Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 22:43
  • Bekerwedstrijd: Kvalifikace
  • Stadion: points Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 28864
points TJ Janová
433 Tactiek 532
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 45.4
goed Schieten solide
redelijk Passen matig
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Daar is Mindonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău geeft de bal voor. Fremel heeft problemen om de bal te vangen. Fremel haalt uit met een fantastische trap. Omerdić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Serallegri is nu in balbezit. Serallegri geeft een lange en hoge pass. Melgarejo probeert naar een medespeler te passen. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel. van Bommel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Trada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liying zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ehm is nu in balbezit. Ehm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mindonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindonnet probeert naar een medespeler te passen. Melgarejo probeert naar een medespeler te passen. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reizer met de inworp. Garreau probeert naar een medespeler te passen. Schiavone is nu in balbezit. Schiavone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ferestrău verovert de bal door een tackle van achteren. Ferestrău probeert naar een medespeler te passen. Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremel haalt uit met een fantastische trap. Omerdić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
points - TJ Janová 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: points 53%, TJ Janová 47%.
points - TJ Janová 1:0

51e minuut.
Golde verovert de bal door een tackle van achteren. Golde geeft een lange en hoge pass. Reizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Garreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Garreau geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Mindonnet passt de bal zonder na te denken. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka passt de bal in één keer door. Ehm rent richting de bal. Ehm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo passt de bal zonder na te denken. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
points - TJ Janová 1:1

61e minuut.
Trada is nu in balbezit. Liying verovert de bal door een tackle van achteren. Liying met een sublieme pass. Ehm rent richting de bal. Ehm draait met de bal, schiet en ... van Bommel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
points - TJ Janová 1:2

65e minuut.
Schiavone verovert de bal door een tackle van achteren. Schiavone geeft de bal voor. Garreau is nu in balbezit. Garreau draait met de bal, schiet en ... Omerdić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
points - TJ Janová 2:2

67e minuut.
Cornelio met een sublieme pass. Mindonnet rent richting de bal. Mindonnet probeert naar een medespeler te passen. Ehm is nu in balbezit. Ehm draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Ferestrău onderschept slim de pass. Ferestrău met een sublieme pass. Trada geeft de bal voor. Fremel krijgt zijn hoofd ertegen. Omerdić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
points - TJ Janová 3:2

74e minuut.
Nawałka passt de bal zonder na te denken. Mindonnet is nu in balbezit. Mindonnet passt de bal met de wreef. Ehm is nu in balbezit. Ehm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Golde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka probeert naar een medespeler te passen. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ehm met een sublieme pass. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo passt de bal met de wreef. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. van Bommel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: points 54%, TJ Janová 46%.
points - TJ Janová 3:2