Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HORNÍ ÚJEZD FC Lenochodi
2014 Tactiek Main
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 32.7
excellent Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Bačík met een harde bal richting middenveld. Alakotila kopt de bal weg. Kollár heeft problemen om de bal te vangen. Çevik is nu in balbezit. Çevik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 1:0

6e minuut.
Inworp. Mijatović met een snelle inworp. Alakotila rent richting de bal. Alakotila draait met de bal, schiet en ... Klouda probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Čevela is nu in balbezit. Schab verovert de bal door een tackle van achteren. Schab geeft een lange en hoge pass. Döbrögi is nu in balbezit. Döbrögi haalt uit met een fantastische trap. Bačík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Mahmood passt de bal met de wreef. Krukowiecki rent richting de bal. Krukowiecki passt de bal met de wreef. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki passt de bal met de wreef. Çevik is nu in balbezit. Çevik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 2:0

15e minuut.
Čevela rent richting de bal. Čevela passt de bal met de wreef. Döbrögi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Alakotila de bal. Koníček is nu in balbezit. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik draait met de bal, schiet en ... Bačík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 3:0

18e minuut.
Mijatović probeert naar een medespeler te passen. Alakotila rent richting de bal. Çevik is nu in balbezit. Çevik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 4:0

21e minuut.
Bačík met een sublieme pass. Šimčík kopt de bal weg. Kollár heeft problemen om de bal te vangen. Döbrögi is nu in balbezit. Döbrögi passt de bal zonder na te denken. Bačík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mahmood zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Döbrögi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döbrögi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alakotila de bal. Alakotila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbrögi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quang wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Çevik rent richting de bal. Çevik passt de bal zonder na te denken. Döbrögi bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbrögi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 5:0

38e minuut.
Šimčík met een snelle inworp. Matys is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plevý. Plevý krijgt een gele kaart. Matys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matys zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çevik kopt de bal weg. Alakotila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakotila schiet op doel. Bačík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Döbrögi is nu in balbezit. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 6:0

42e minuut.
Plevý probeert de bal met de borst te controleren. Mürşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. Mürşüdov speelt de bal door. Döbrögi bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbrögi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HORNÍ ÚJEZD 23%, FC Lenochodi 77%.
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 6:0

47e minuut.
Alakotila passt de bal zonder na te denken. Krukowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Krukowiecki passt de bal in één keer door. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik schiet op doel. Bačík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çevik rent richting de bal. Çevik schiet op doel. Bačík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 7:0

48e minuut.
Čevela passt de bal in één keer door. Děd probeert naar een medespeler te passen. Kollár heeft problemen om de bal te vangen. Çevik rent richting de bal. Çevik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mahmood speelt de bal door. Alakotila is nu in balbezit. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik schiet op doel. Bačík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 8:0

52e minuut.
Çevik passt de bal in één keer door. Le Lettre geeft een lange en hoge pass. Daar is Kollár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döbrögi bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbrögi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 9:0

54e minuut.
Alakotila met een sublieme pass. Kollár rent richting de bal. Çevik verovert de bal door een tackle van achteren. Çevik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 10:0

57e minuut.
Quang is nu in balbezit. Quang geeft de bal voor. Çevik is nu in balbezit. Çevik draait met de bal, schiet en ... Bačík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 11:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Demirkan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Çevik met een sublieme pass. Mijatović is nu in balbezit. Mijatović geeft een hoge lob. Daar is Döbrögi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döbrögi schiet op doel. Bačík bokst de bal weg. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bačík trapt de bal weg. Klungelig pakt Klouda de bal. Alakotila is nu in balbezit. Alakotila draait met de bal, schiet en ... Bačík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salamone komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela passt de bal met de wreef. Alakotila rent richting de bal. Alakotila schiet op doel. Bačík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Çağıran komt het veld opgelopen. Bačík met een harde bal richting middenveld. Krukowiecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Kollár de bal. Döbrögi bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbrögi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Alakotila met een sublieme pass. Koníček is nu in balbezit. Çevik onderschept slim de pass. Çevik haalt uit met een fantastische trap. Bačík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 12:0

78e minuut.
Demirkan kopt de bal weg. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik passt de bal in één keer door. Alakotila rent richting de bal. Alakotila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Alakotila is nu in balbezit. Alakotila passt de bal zonder na te denken. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik draait met de bal, schiet en ... Bačík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 13:0

87e minuut.
Le Lettre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kollár de bal. Döbrögi is nu in balbezit. Çevik rent richting de bal. Çevik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Koníček probeert naar een medespeler te passen. Bačík controleert de bal met de borst. Çevik is nu in balbezit. Çevik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HORNÍ ÚJEZD 30%, FC Lenochodi 70%.
HORNÍ ÚJEZD - FC Lenochodi 14:0