Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Socchi Prchalov Arsenal Chrast
socchi Tactiek Normall
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 40.3
excellent Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Ramallo speelt de bal door. Marulić rent richting de bal. Marulić passt de bal met de wreef. Vaník heeft problemen om de bal te vangen. Vaník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - Arsenal Chrast 1:0

3e minuut.
Fabiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiano passt de bal zonder na te denken. Reynolds probeert naar een medespeler te passen. Gastesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastesi draait met de bal, schiet en ... San Miguel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Gorzawski speelt de bal door. Thiên Hưng rent richting de bal. Thiên Hưng passt de bal zonder na te denken. Marulić rent richting de bal. Marulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Philippe met een harde bal richting middenveld. Thiên Hưng kopt de bal weg. Ramallo speelt de bal door. Marulić heeft problemen om de bal te vangen. Marulić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Rujo geeft de bal voor. Pletka kopt de bal weg. Thiên Hưng speelt de bal door. Daar is Vaník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaník schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Gorzawski geeft de bal voor. Belluccio kopt de bal weg. Voráč probeert naar een medespeler te passen. Vaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaník haalt uit met een fantastische trap. Philippe bokst de bal weg.

18e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Ramallo onderschept slim de pass. Ramallo passt de bal in één keer door. Marulić is nu in balbezit. Marulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chenkov is nu in balbezit. Ramallo onderschept slim de pass. Ramallo passt de bal met de wreef. Vaník is nu in balbezit. Vaník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Belluccio kopt de bal weg. Vaník is nu in balbezit. Vaník passt de bal met de wreef. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić draait met de bal, schiet en ... Philippe bokst de bal weg. Philippe speelt de bal door. Thiên Hưng kopt de bal weg. Klungelig pakt Carvajal de bal. Vaník rent richting de bal. Vaník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zýma passt de bal in één keer door. Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaník verovert de bal door een tackle van achteren. Vaník draait met de bal, schiet en ... Philippe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - Arsenal Chrast 2:0

33e minuut.
Thiên Hưng met een sublieme pass. Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Ramallo passt de bal zonder na te denken. Marulić rent richting de bal. Marulić haalt uit met een fantastische trap. Philippe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Gastesi passt de bal met de wreef. Ilıcalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Buček begaat een overtreding. Buček krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Latocha met een sublieme pass. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo passt de bal met de wreef. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić draait met de bal, schiet en ... Philippe bokst de bal weg.

40e minuut.
Gastesi kopt de bal weg. Voráč rent richting de bal. Voráč speelt de bal door. Vaník rent richting de bal. Vaník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Socchi Prchalov 32%, Arsenal Chrast 68%.
FC Socchi Prchalov - Arsenal Chrast 2:0

49e minuut.
Carvajal speelt de bal door. Voráč met een sublieme pass. Marulić is nu in balbezit. Marulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - Arsenal Chrast 3:0

54e minuut.
Ilıcalı rent richting de bal. Gastesi rent richting de bal. Ilıcalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilıcalı draait met de bal, schiet en ... San Miguel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - Arsenal Chrast 3:1

56e minuut.
Ramallo met een sublieme pass. Voráč rent richting de bal. Voráč met een sublieme pass. Vaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo begaat een overtreding. Vaník raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidarsson komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vidarsson is nu in balbezit. Buček is nu in balbezit. Vidarsson begaat een overtreding. Buček moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Buček kan niet meer verder spelen. Atanacković komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Voráč passt de bal in één keer door. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo geeft de bal voor. Vaník maakt een snoekduik en kopt de bal. Philippe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - Arsenal Chrast 4:1

70e minuut.
Atanacković speelt de bal door. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo geeft een lange en hoge pass. Vaník rent richting de bal. Vaník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Philippe trapt de bal weg. Thiên Hưng kopt de bal weg. Vaník kan de bal niet met de borst controleren. Vaník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wielmożny kopt de bal weg. Inworp. Fabiano met een snelle inworp. Ramallo geeft de bal voor. Thiên Hưng geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Reynolds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenkov is nu in balbezit. Chenkov passt de bal in één keer door. Vaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaník draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Inworp. Fabiano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo geeft de bal voor. Vaník maakt een snoekduik en kopt de bal. Philippe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - Arsenal Chrast 5:1

87e minuut.
Voráč probeert naar een medespeler te passen. Thiên Hưng is nu in balbezit. Thiên Hưng probeert naar een medespeler te passen. Vaník is nu in balbezit. Vaník schiet op doel. Philippe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Socchi Prchalov 39%, Arsenal Chrast 61%.
FC Socchi Prchalov - Arsenal Chrast 5:1