Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OPATOVICE THC ArnoštOFF
Tomík 4-4-2 Tactiek xxx
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 43
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Haerbos passt de bal zonder na te denken. Orzeszek is nu in balbezit. Miltner begaat een overtreding. Miltner krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rochemback rent richting de bal. Mae bereikt de bal nog maar net als eerste. Mae passt de bal met de wreef. Daar is Jixiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jixiang schiet op doel. Bezděk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Miltner heeft problemen om de bal te vangen. Jixiang speelt de bal door. Zharov kan de bal niet met de borst controleren. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Bezděk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Haerbos verovert de bal door een tackle van achteren. Haerbos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Majcherek de bal. Bak rent richting de bal. Bak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bruno is nu in balbezit. Anton onderschept slim de pass. Anton speelt de bal door. Miltner is nu in balbezit. Miltner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolga komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Mae geeft de bal voor. Daar is Zharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jixiang speelt de bal door. Miltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mae heeft problemen om de bal te vangen. Mae passt de bal met de wreef. Jixiang heeft problemen om de bal te vangen. Kolga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kolga verovert de bal door een tackle van achteren. Kolga speelt de bal door. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov schiet op doel. Bezděk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 29%, THC ArnoštOFF 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OPATOVICE - THC ArnoštOFF 0:0

48e minuut.
Kolga probeert naar een medespeler te passen. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piantanida is nu in balbezit. Zharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - THC ArnoštOFF 1:0

63e minuut.
Anton geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruno met een snelle inworp. Iwaszko rent richting de bal. Iwaszko geeft de bal voor. Merchán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kolga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolga passt de bal met de wreef. Piantanida bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov onderschept slim de pass. Zharov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Rochemback rent richting de bal. Rochemback probeert naar een medespeler te passen. Alleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner onderschept slim de pass. Miltner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jixiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Piantanida onderschept slim de pass. Zharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - THC ArnoštOFF 2:0

73e minuut.
Brizzi is nu in balbezit. Geraci verovert de bal door een tackle van achteren. Geraci speelt de bal door. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - THC ArnoštOFF 3:0

78e minuut.
Anton is nu in balbezit. Bruno schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zharov kopt de bal weg. Klungelig pakt Alleman de bal. Miltner is nu in balbezit. Miltner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - THC ArnoštOFF 4:0

80e minuut.
Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko geeft een hoge lob. Daar is Mae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypiński rent richting de bal. Szczypiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Geraci is nu in balbezit. Geraci speelt de bal door. Jixiang probeert naar een medespeler te passen. Zharov rent richting de bal. Zharov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 38%, THC ArnoštOFF 62%.
OPATOVICE - THC ArnoštOFF 4:0