Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 22:44
  • Bekerwedstrijd: Kvalifikace
  • Stadion: Prasečák
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18805
JZD Horní Lhota FC Playmani Vršovice
V2 Tactiek Taktika 433451
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 46.9
formidable Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Pachuła probeert naar een medespeler te passen. Penalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Penalva geeft een hoge lob. Alessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Torregiani kopt de bal weg. Daar is Sütő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sütő geeft een hoge lob. Alessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Błażejczyk trapt de bal weg. Moisoiu kopt de bal weg. Van Peteghem rent richting de bal. Alessi onderschept slim de pass. Alessi draait met de bal, schiet en ... Pawlica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Graeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski is nu in balbezit. Graeve speelt de bal door. Dosedla rent richting de bal. Dosedla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tostowski geeft de bal voor. Hwan-Ying geeft een hoge lob. Daar is Torregiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Graeve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Matocha geeft een hoge lob. Inworp. Pachuła met de inworp. Dosedla rent richting de bal. Dosedla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Penalva geeft een lange en hoge pass. Torregiani speelt de bal door. Moisoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alessi de bal. Alessi haalt uit met een fantastische trap. Pawlica bokst de bal weg. Błażejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

16e minuut.
Graeve is nu in balbezit. Graeve met een sublieme pass. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - FC Playmani Vršovice 1:0

18e minuut.
Hwan-Ying verovert de bal door een tackle van achteren. Pachuła rent richting de bal. Hwan-Ying tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hwan-Ying krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Graeve met een sublieme pass. Hwan-Ying heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Ying passt de bal zonder na te denken. Graeve is nu in balbezit. Graeve draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hwan-Ying is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hwan-Ying neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - FC Playmani Vršovice 2:0

24e minuut.
Hwan-Ying passt de bal zonder na te denken. Daar is Matocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moisoiu speelt de bal door. Alessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła passt de bal met de wreef. Sütő speelt de bal door. Alessi is nu in balbezit. Alessi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 54%, FC Playmani Vršovice 46%.
JZD Horní Lhota - FC Playmani Vršovice 2:0

48e minuut.
Graeve kopt de bal weg. Obreshkov heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... Čadek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - FC Playmani Vršovice 3:0

54e minuut.
Graeve rent richting de bal. Graeve haalt uit met een fantastische trap. Stoupa probeert de bal aan de voet te houden. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying schiet op doel. Čadek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hwan-Ying kopt de bal weg. Klungelig pakt Graeve de bal. Sütő rent richting de bal. Graeve onderschept slim de pass. Graeve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - FC Playmani Vršovice 4:0

63e minuut.
Daar is Moisoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Graeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Graeve draait met de bal, schiet en ... Čadek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying schiet op doel. Čadek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Penalva is nu in balbezit. Gąsiewski met een sublieme pass. Fredborg speelt de bal door. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying schiet op doel. Čadek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Penalva met een sublieme pass. Drewicz geeft de bal voor. Moisoiu kopt de bal weg. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Błażejczyk speelt de bal door. Hwan-Ying heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Ying met een sublieme pass. Graeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Graeve haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dosedla kopt de bal weg. Van Peteghem rent richting de bal. Van Peteghem geeft een hoge lob. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 43%, FC Playmani Vršovice 57%.
JZD Horní Lhota - FC Playmani Vršovice 4:0