Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Spolana Neratovice decibely
3520 Tactiek pirat silnic
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 38.3
excellent Schieten adequate
very good Passen average
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Sekin kopt de bal weg. Klungelig pakt Zardan de bal. Zardan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kondáš de bal. Kondáš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Spolana Neratovice - decibely 1:0

5e minuut.
Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover passt de bal met de wreef. Laps rent richting de bal. Kondáš verovert de bal door een tackle van achteren. Kondáš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sánchez Benito rent richting de bal. Kirch onderschept slim de pass. Kirch passt de bal zonder na te denken. Kondáš heeft problemen om de bal te vangen. Kondáš schiet op doel. Azəroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Laps rent richting de bal. Klácel onderschept slim de pass. Klácel met een sublieme pass. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan haalt uit met een fantastische trap. Azəroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Purman probeert de bal met de borst te controleren. Purman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Laps de bal. Zardan verovert de bal door een tackle van achteren. Zardan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ostrůžek geeft een hoge lob. Laps kopt de bal weg. Uhrin geeft een lange en hoge pass. Zardan heeft problemen om de bal te vangen. Zardan haalt uit met een fantastische trap. Azəroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Subotić de bal. Kondáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondáš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zardan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Şərifoğlu ... Strafschop! Zardan raakt geblesseerd tijdens het duel. Klácel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Azəroğlu bokst de bal weg.

16e minuut.
Laps is nu in balbezit. Klácel speelt de bal door. Uhrin is nu in balbezit. Uhrin geeft een lange en hoge pass. Zardan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dongchang onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ostrůžek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kondáš springt en kopt de bal. Azəroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Spolana Neratovice - decibely 2:0

21e minuut.
Ostrůžek passt de bal in één keer door. Zardan speelt de bal door. Kondáš heeft problemen om de bal te vangen. Kondáš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Spolana Neratovice - decibely 3:0

22e minuut.
Kondáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Predan is nu in balbezit. Klácel onderschept slim de pass. Kondáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondáš geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Uhrin geeft een lange en hoge pass. Dongchang kopt de bal weg. Ostrůžek kan de bal niet met de borst controleren. Ostrůžek geeft een hoge lob. Kondáš springt en kopt de bal. Azəroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Jantz kopt de bal weg. Kondáš is nu in balbezit. Uhrin geeft een lange en hoge pass. Zardan krijgt zijn hoofd ertegen. Azəroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Spolana Neratovice - decibely 4:0

29e minuut.
Klácel met een sublieme pass. Kondáš is nu in balbezit. Kondáš met een sublieme pass. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Şərifoğlu trapt de bal weg van het doel. Ciacci met een sublieme pass. Klácel speelt de bal door. Zardan rent richting de bal. Zardan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Predan kan de bal niet met de borst controleren. Junuzi geeft een hoge lob. Klácel kopt de bal weg. Kondáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondáš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klácel passt de bal zonder na te denken. Şərifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrůžek geeft de bal voor. Kondáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondáš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Purman de bal onder controle te krijgen. Purman probeert naar een medespeler te passen. Klácel met een sublieme pass. Klungelig pakt Zardan de bal. Zardan draait met de bal, schiet en ... Azəroğlu bokst de bal weg.

42e minuut.
Zardan maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciacci heeft problemen om de bal te vangen. Uhrin probeert naar een medespeler te passen. Klácel is nu in balbezit. Klácel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Spolana Neratovice 23%, decibely 77%.
SK Spolana Neratovice - decibely 4:0

50e minuut.
Daar is Zardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu geeft een hoge lob. Zardan geeft een lange en hoge pass. Kondáš springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kondáš geeft de bal voor. Şərifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrůžek speelt de bal door. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan draait met de bal, schiet en ... Azəroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Kondáš rent richting de bal. Kondáš schiet op doel. Azəroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Spolana Neratovice - decibely 5:0

55e minuut.
Daar is Kirch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirch geeft een hoge lob. Kondáš rent richting de bal. Daar is Kondáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondáš schiet op doel. Azəroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kondáš passt de bal zonder na te denken. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subotić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zardan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klácel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Purman geeft de bal voor. Kondáš rent richting de bal. Kondáš geeft de bal voor. Zardan rent richting de bal. Zardan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zardan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seman komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Uhrin met een sublieme pass. Kondáš is nu in balbezit. Uhrin is nu in balbezit. Uhrin geeft een hoge lob. Seman krijgt zijn hoofd ertegen. Azəroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Seman de bal onder controle te krijgen. Purman bereikt de bal nog maar net als eerste. Purman speelt de bal door. Kondáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondáš haalt uit met een fantastische trap. Azəroğlu bokst de bal weg.

86e minuut.
Ostrůžek geeft de bal voor. Subotić kopt de bal weg. Uhrin probeert naar een medespeler te passen. Kondáš rent richting de bal. Kondáš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Subotić is nu in balbezit. Subotić geeft de bal voor. Ostrůžek kopt de bal weg. Seman is nu in balbezit. Seman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ostrůžek met de inworp. Klácel probeert naar een medespeler te passen. Kondáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondáš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Spolana Neratovice 25%, decibely 75%.
SK Spolana Neratovice - decibely 5:0