Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Bohnice SK Chrudim
NewDeathForYou Tactiek 343
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 44.4
very good Schieten adequate
very good Passen solid
solid Verdedigen good


1e minuut.
Chlapík passt de bal met de wreef. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei speelt de bal door. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Gibbs rent richting de bal. Gibbs geeft de bal voor. Inworp. Zelníček met de inworp. Rivero geeft een hoge lob. Bally bokst de bal weg.

6e minuut.
Chlapík rent richting de bal. Chlapík passt de bal zonder na te denken. Helvei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Bally bokst de bal weg. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wachaczewski met een snelle inworp. Helvei geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero passt de bal zonder na te denken. Klauz met een sublieme pass. Chlapík is nu in balbezit. Chlapík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zelníček rent richting de bal. Zelníček met een sublieme pass. Daar is Chlapík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlapík haalt uit met een fantastische trap. Bally probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Chlapík rent richting de bal. Chlapík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pinto geeft de bal voor. Klungelig pakt Rambo de bal. de los Ríos is nu in balbezit. de los Ríos draait met de bal, schiet en ... Kozanecki probeert de bal aan de voet te houden. Giordani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Zelníček geeft een hoge lob. Cohen kopt de bal weg. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft een lange en hoge pass. Rambo maakt een snoekduik en kopt de bal. Giordani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

28e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei onderschept slim de pass. Helvei met een sublieme pass. Rivero is nu in balbezit. Rivero draait met de bal, schiet en ... Bally kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Chlapík verovert de bal door een tackle van achteren. Chlapík geeft de bal voor. Klungelig pakt Gibbs de bal. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Cohen de bal onder controle te krijgen. Helvei is nu in balbezit. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Chlapík rent richting de bal. Chlapík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ogierman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cohen met de inworp. de los Ríos rent richting de bal. de los Ríos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Chlapík is nu in balbezit. Chlapík passt de bal zonder na te denken. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ... Bally werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - SK Chrudim 1:0

45e minuut.
Brokuła geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wachaczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helvei is nu in balbezit. Helvei geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bohnice 38%, SK Chrudim 62%.
AC Bohnice - SK Chrudim 1:0

49e minuut.
Brokuła rent richting de bal. Brokuła geeft de bal voor. Ogierman kopt de bal weg. Brokuła probeert de bal met de borst te controleren. Chlapík geeft de bal voor. Bally verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Helvei controleert de bal met de borst. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero passt de bal zonder na te denken. Chlapík is nu in balbezit. Chlapík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Helvei met een sublieme pass. Wachaczewski rent richting de bal. Wachaczewski passt de bal zonder na te denken. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristescu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Helvei is nu in balbezit. Helvei passt de bal met de wreef. Chlapík rent richting de bal. Chlapík schiet op doel. Bally maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - SK Chrudim 2:0

62e minuut.
Talpăşan komt het veld opgelopen. Deville komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülselam onderschept slim de pass. Gülselam speelt de bal door. de los Ríos is nu in balbezit. de los Ríos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - SK Chrudim 2:1

73e minuut.
Wachaczewski is nu in balbezit. Wachaczewski geeft een hoge lob. Daar is Talpăşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - SK Chrudim 3:1

77e minuut.
Klauz verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Klauz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klauz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Urban onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de los Ríos. Urban raakt geblesseerd tijdens het duel. Urban zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Talpăşan de bal. Chlapík is nu in balbezit. Chlapík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klauz probeert de bal aan de voet te houden. Pinto rent richting de bal. Klauz verovert de bal door een tackle van achteren. Klauz geeft een hoge lob. Chlapík maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Rivero is nu in balbezit. Rivero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Zelníček neemt de hoekschop. Rivero kopt de bal weg. Deville is nu in balbezit. Helvei onderschept slim de pass. Helvei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bohnice 36%, SK Chrudim 64%.
AC Bohnice - SK Chrudim 3:1