Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Watzlsdorf FC Mosty
Kridlo Tactiek ja
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 29.9
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Drápela verovert de bal door een tackle van achteren. Drápela speelt de bal door. Barcău heeft problemen om de bal te vangen. Barcău geeft de bal voor. Stadler maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Caltík kopt de bal weg. Klungelig pakt Drápela de bal. Drápela geeft een lange en hoge pass. Guachimala rent richting de bal. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. Neubert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Neubert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - FC Mosty 1:0

19e minuut.
Barcău geeft een hoge lob. Gois heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drápela neemt de hoekschop. Barcău krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Drápela geeft de bal voor. Daar is Guachimala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadler rent richting de bal. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guachimala de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Kasař, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasař geeft een hoge lob. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - FC Mosty 2:0

32e minuut.
Damyanov geeft de bal voor. Zani geeft een lange en hoge pass. Barcău rent richting de bal. Barcău geeft de bal voor. Guachimala maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Drápela speelt de bal door. Barcău rent richting de bal. Barcău met een sublieme pass. Stadler is nu in balbezit. Stadler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău probeert naar een medespeler te passen. Stadler is nu in balbezit. Stadler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 32%, FC Mosty 68%.
FC Watzlsdorf - FC Mosty 2:0

47e minuut.
Drápela rent richting de bal. Drápela passt de bal met de wreef. Barcău is nu in balbezit. Barcău geeft de bal voor. Stadler springt en kopt de bal. Neubert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - FC Mosty 3:0

54e minuut.
Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjerdingen verovert de bal door een tackle van achteren. Zani geeft een lange en hoge pass. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Caltík geeft een lange en hoge pass. Damyanov kopt de bal weg. Hojda geeft een hoge lob. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. Neubert bokst de bal weg. Stadler rent richting de bal. Stadler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is De Mauro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drápela rent richting de bal. Drápela geeft een hoge lob. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Neubert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drápela neemt de hoekschop. Barcău springt en kopt de bal. Neubert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gois heeft problemen om de bal te vangen. Stadler is nu in balbezit. Stadler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szűgyi passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drápela met de inworp. Barcău heeft problemen om de bal te vangen. Barcău geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zani rent richting de bal. Barcău speelt de bal door. Stadler is nu in balbezit. Stadler draait met de bal, schiet en ... Neubert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - FC Mosty 4:0

83e minuut.
Bezucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezucha geeft de bal voor. Stadler is nu in balbezit. Stadler schiet op doel. Neubert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Drápela rent richting de bal. Drápela passt de bal in één keer door. Barcău speelt de bal door. Stadler is nu in balbezit. Stadler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Neubert met een harde bal richting middenveld. Drápela kopt de bal weg. Zani speelt de bal door. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drápela met een snelle inworp. Stadler rent richting de bal. Stadler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Szupin is nu in balbezit. Drápela onderschept slim de pass. Drápela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barcău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcău geeft de bal voor. Neubert bokst de bal weg.

89e minuut.
Nikulin geeft de bal voor. Inworp. Drápela met een snelle inworp. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 24%, FC Mosty 76%.
FC Watzlsdorf - FC Mosty 4:0