Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KRÁLOVO POLE Mr.G13cz
RADEGAST Tactiek 1
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 38.5
excellent Schieten average
very good Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Drda met de inworp. Regente is nu in balbezit. Regente met een sublieme pass. Zetti rent richting de bal. Zetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ócsai geeft een hoge lob. Wesołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesołowski probeert naar een medespeler te passen. Vivas met een sublieme pass. Drda geeft de bal voor. Yanakiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zetti is nu in balbezit. Zetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Mr.G13cz 1:0

19e minuut.
Balbasi onderschept slim de pass. Falchero rent richting de bal. Falchero speelt de bal door. Regente is nu in balbezit. Regente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Regente rent richting de bal. Regente passt de bal in één keer door. Daar is Zetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Mr.G13cz 2:0

27e minuut.
Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez geeft de bal voor. Piegzik rent richting de bal. Regente onderschept slim de pass. Regente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Mr.G13cz 3:0

33e minuut.
Wesołowski probeert naar een medespeler te passen. Ereu probeert naar een medespeler te passen. Kačírek met een sublieme pass. Zetti is nu in balbezit. Zetti haalt uit met een fantastische trap. Yanakiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Zetti passt de bal met de wreef. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza passt de bal zonder na te denken. Regente bereikt de bal nog maar net als eerste. Regente haalt uit met een fantastische trap. Yanakiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Regente rent richting de bal. Regente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Mr.G13cz 4:0

40e minuut.
Daar is Wesołowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesołowski passt de bal zonder na te denken. Ortigoza met een sublieme pass. Zetti rent richting de bal. Zetti draait met de bal, schiet en ... Yanakiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KRÁLOVO POLE 29%, Mr.G13cz 71%.
FC KRÁLOVO POLE - Mr.G13cz 4:0

47e minuut.
Kačírek met een sublieme pass. Zetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Mr.G13cz 5:0

49e minuut.
Vivas geeft een lange en hoge pass. Regente rent richting de bal. Balbasi begaat een overtreding. Regente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vivas wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas probeert naar een medespeler te passen. Drda met een sublieme pass. Klungelig pakt Regente de bal. Regente schiet op doel. Yanakiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zetti is nu in balbezit. Ortigoza met een sublieme pass. Regente bereikt de bal nog maar net als eerste. Regente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Mujica de bal onder controle te krijgen. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu geeft een lange en hoge pass. Zetti springt en kopt de bal. Yanakiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mujica is nu in balbezit. Ereu rent richting de bal. Ereu geeft een lange en hoge pass. Zetti rent richting de bal. Zetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Vivas passt de bal zonder na te denken. Zetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zetti passt de bal in één keer door. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Zetti passt de bal zonder na te denken. Daar is Regente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piegzik rent richting de bal. Regente verovert de bal door een tackle van achteren. Regente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Mr.G13cz 6:0

73e minuut.
Kačírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačírek speelt de bal door. Stachnik verovert de bal door een tackle van achteren. Regente bereikt de bal nog maar net als eerste. Regente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Balbasi is nu in balbezit. Balbasi passt de bal in één keer door. Manys speelt de bal door. Zetti is nu in balbezit. Zetti draait met de bal, schiet en ... Yanakiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Regente rent richting de bal. Regente haalt uit met een fantastische trap. Piegzik probeert de bal aan de voet te houden. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yanakiev probeert naar een medespeler te passen. Vivas geeft een lange en hoge pass. Piegzik heeft problemen om de bal te vangen. Regente bereikt de bal nog maar net als eerste. Regente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Zetti de bal. Regente rent richting de bal. Regente passt de bal met de wreef. Zetti is nu in balbezit. Zetti draait met de bal, schiet en ... Paal! Yanakiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KRÁLOVO POLE 19%, Mr.G13cz 81%.
FC KRÁLOVO POLE - Mr.G13cz 6:0