Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Deportivo Prague FC TYROS
3-2-3-2™ Tactiek nnh
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
39 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 21.1
solid Schieten average
very good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Briscariu geeft een lange en hoge pass. Clemente is nu in balbezit. Clemente met een sublieme pass. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - FC TYROS 1:0

11e minuut.
Plich is nu in balbezit. Plich passt de bal zonder na te denken. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente is nu in balbezit. Clemente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Plich probeert naar een medespeler te passen. Mlčkovský is nu in balbezit. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac schiet op doel. Marinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - FC TYROS 2:0

14e minuut.
Daar is Lácha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lupescu geeft een hoge lob. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac schiet op doel. Marinescu bokst de bal weg. Clemente rent richting de bal. Clemente met een sublieme pass. Klungelig pakt Stojanac de bal. Stojanac schiet op doel. Marinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pěnička is nu in balbezit. Pěnička geeft een hoge lob. Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Clemente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - FC TYROS 3:0

20e minuut.
Gallego rent richting de bal. Plich rent richting de bal. Plich passt de bal met de wreef. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - FC TYROS 4:0

30e minuut.
Plich speelt de bal door. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac geeft een lange en hoge pass. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - FC TYROS 5:0

33e minuut.
Briscariu is nu in balbezit. Briscariu geeft een lange en hoge pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente geeft een hoge lob. Marinescu bokst de bal weg.

34e minuut.
Lácha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lupescu met de inworp. Plich geeft de bal voor. Clemente krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - FC TYROS 6:0

36e minuut.
Plich bereikt de bal nog maar net als eerste. Plich speelt de bal door. Mlčkovský is nu in balbezit. Plich geeft de bal voor. Stojanac maakt een snoekduik en kopt de bal. Marinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - FC TYROS 7:0

38e minuut.
Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu passt de bal in één keer door. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lupescu heeft problemen om de bal te vangen. Lupescu speelt de bal door. Klungelig pakt Stojanac de bal. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - FC TYROS 8:0

42e minuut.
Fabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiański passt de bal met de wreef. Lupescu met een sublieme pass. Clemente is nu in balbezit. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Deportivo Prague 27%, FC TYROS 73%.
AC Deportivo Prague - FC TYROS 8:0

46e minuut.
Fabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu geeft een hoge lob. Stojanac rent richting de bal. Stojanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - FC TYROS 9:0

51e minuut.
Fabiański is nu in balbezit. Fabiański probeert naar een medespeler te passen. Clemente is nu in balbezit. Clemente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lovin heeft problemen om de bal te vangen. Lovin probeert naar een medespeler te passen. Plich met een sublieme pass. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap. Marinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šilhavý rent richting de bal. Šilhavý geeft een lange en hoge pass. Lovin controleert de bal met de borst. Lovin geeft een hoge lob. Stojanac maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mlčkovský probeert de bal aan de voet te houden. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormány legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stojanac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stojanac legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - FC TYROS 10:0

67e minuut.
Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente passt de bal zonder na te denken. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Marinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Plich bereikt de bal nog maar net als eerste. Plich passt de bal in één keer door. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - FC TYROS 11:0

75e minuut.
Mlčkovský onderschept slim de pass. Plich geeft een hoge lob. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. Marinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - FC TYROS 12:0

80e minuut.
Fabiański kopt de bal weg. Clemente is nu in balbezit. Clemente geeft de bal voor. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - FC TYROS 13:0

85e minuut.
Lupescu is nu in balbezit. Lupescu passt de bal zonder na te denken. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rokycana is nu in balbezit. Rokycana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lupescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plich geeft een lange en hoge pass. Marinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Rokycana maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Křesťan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Křesťan probeert naar een medespeler te passen. Tutkun rent richting de bal. Tutkun draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Fabiański onderschept slim de pass. Lupescu rent richting de bal. Lupescu heeft problemen om de bal te vangen. Lupescu geeft een hoge lob. Stojanac krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Deportivo Prague 21%, FC TYROS 79%.
AC Deportivo Prague - FC TYROS 13:0