Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 22:50
  • Bekerwedstrijd: Baráž
  • Stadion: Bulov pasienik
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34783
CF Čukaričky Dechtice FC Lučenec
:-) Tactiek Umenie
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 53.3
excellent Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


21e minuut.
Gyurcsány onderschept slim de pass. Piecka verovert de bal door een tackle van achteren. Piecka geeft de bal voor. Bejdak is nu in balbezit. Bejdak geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sajna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kazík kopt de bal weg. Piecka heeft problemen om de bal te vangen. Mirabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabal passt de bal in één keer door. Gyurcsány rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - FC Lučenec 1:0

25e minuut.
Piecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecka speelt de bal door. Rewaj geeft een lange en hoge pass. Amaninoğlu is nu in balbezit. Amaninoğlu draait met de bal, schiet en ... Spasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Piecka passt de bal in één keer door. Bejdak rent richting de bal. Bejdak met een sublieme pass. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gacki rent richting de bal. Cemre rent richting de bal. Cemre probeert naar een medespeler te passen. Amaninoğlu is nu in balbezit. Amaninoğlu draait met de bal, schiet en ... Spasov bokst de bal weg.

43e minuut.
Klungelig pakt Gyurcsány de bal. Pengfei verovert de bal door een tackle van achteren. Pengfei geeft de bal voor. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold schiet op doel. Sajna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 46%, FC Lučenec 54%.
CF Čukaričky Dechtice - FC Lučenec 1:0

52e minuut.
Kocík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piecka rent richting de bal. Piecka passt de bal in één keer door. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold draait met de bal, schiet en ... Sajna bokst de bal weg. Ozvold raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kidala komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gacki passt de bal zonder na te denken. Cemre rent richting de bal. Cemre geeft de bal voor. Gyurcsány springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Klungelig pakt Piecka de bal. Rewaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rewaj passt de bal met de wreef. Bejdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejdak geeft de bal voor. Sajna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Amaninoğlu met een sublieme pass. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre speelt de bal door. Mirabal is nu in balbezit. Mirabal geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - FC Lučenec 2:0

88e minuut.
Mirabal speelt de bal door. Gyurcsány rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pengfei. Pengfei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 37%, FC Lučenec 63%.
CF Čukaričky Dechtice - FC Lučenec 2:0