Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utopia Hammers Harmonicohm
4-4-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 21.5
goed Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Jezierski onderschept slim de pass. Jezierski speelt de bal door. Klungelig pakt Rutz de bal. Loteria is nu in balbezit. Loteria haalt uit met een fantastische trap. Rodzinski bokst de bal weg.

10e minuut.
Pawluk kopt de bal weg. Rutz heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Johl is nu in balbezit. Johl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Harmonicohm 1:0

13e minuut.
Loteria passt de bal in één keer door. Johl rent richting de bal. Johl met een sublieme pass. Rutz is nu in balbezit. Rutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Harmonicohm 2:0

22e minuut.
Városi speelt de bal door. Loteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loteria speelt de bal door. Klungelig pakt Rutz de bal. Rutz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rosso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaliciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Thormann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thormann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Brancourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski passt de bal in één keer door. Rutz rent richting de bal. Rutz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 46%, Harmonicohm 54%.
Utopia Hammers - Harmonicohm 2:0

47e minuut.
Bronner onderschept slim de pass. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski passt de bal met de wreef. Rutz is nu in balbezit. Rutz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bronner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rodzinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Harmonicohm 3:0

51e minuut.
Förster kopt de bal weg. Loteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loteria probeert naar een medespeler te passen. Rutz is nu in balbezit. Rutz schiet op doel. De bal raakt de paal. Johl is nu in balbezit. Johl draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Neustädter de bal onder controle te krijgen. Rodzinski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Harmonicohm 4:0

54e minuut.
Pino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dobranschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawluk rent richting de bal. Pawluk probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Harmonicohm 5:0

59e minuut.
Pichl probeert naar een medespeler te passen. Loteria is nu in balbezit. Loteria met een sublieme pass. Rutz rent richting de bal. Rutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Harmonicohm 6:0

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Johl stond buitenspel. Pichl maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Dobranschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lichtenegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Johl verovert de bal door een tackle van achteren. Johl passt de bal met de wreef. Rutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Harmonicohm 7:0

84e minuut.
Bronner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rutz de bal. Jezierski probeert naar een medespeler te passen. Rutz is nu in balbezit. Rutz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 32%, Harmonicohm 68%.
Utopia Hammers - Harmonicohm 7:0